Șervețele micelare NIVEA, îngrijirea completă la pachet pentru o vacanță cochetă!

Recunoaște! Ți-ai pregătit deja bagajul imaginar pentru orice eventuală călătorie J. În cazul în care apare o escapadă la mare sau la munte pentru câteva zile, trebuie să fii pregătită cu toate cele necesare: haine, încălțăminte și produse de îngrijire. Decât să te surprindă, mai bine asigură-te că outfitul de bază este în ordine, iar de îngrijire se ocupă NIVEA, cu servețelele micelare 3 în 1. Acestea asigură nevoile principale ale tenului: demachiere, curățare și hidratare. În plus, ocupă un spațiu foarte mic în valiză!

Îmbogățite cu apa micelară NIVEA și vitamina E, șervețelele micelare 3 în 1 curăță tenul în profunzime și îndepărtează ușor machiajul, chiar şi pe cel rezistent la apă, protejând în acelaşi timp genele.  

Apa micelară este recunoscută pentru beneficiile de necontestat, fiind o soluţie pe bază de micele care captează machiajul, resturile de sebum şi alte impurităţi, fără a mai fi nevoie de apă tonică sau de clătire.

Folosește zilnic șervețelele micelare 3 în 1 de la NIVEA și ai grijă de tenul tău în vacanțe, mai ales că pielea este mai expusă la soare, vânt și praf. Sunt cea mai rapidă soluție pentru o demachiere delicată, fără bătăi de cap. Tenul rămâne curat, catifelat și pregătit să respire aerul de vacanță odată cu tine!

 

Despre NIVEA:

NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.