De ce sa alegem sa vindem imobiliare unirii online?

Deoarece secolul 21 a venit in graba si cam toti ne gadim cum sa facem cat mai multi bani pentru a avea un trai decent pai avem cateva optiuni, fie ca vine vorba de infiintarea unei firme sau de nevoia de a vinde ceva pentru a ne indeplini visurile pai toti cautam o cale mai usoara. In aceeasi situatie   m-am aflat si eu candva deoarece eu si familia mea ne-am hotarat sa ne construim o casa. Totul bine si frumos insa costurile ne cam depasisera bugetul si aveam nevoie de bani in cel mai scurt, iar un imprumut nu ar fi fost cel mai bun lucru la acel moment. Astfel m-am gandit la cateva imobiliare unirii pe care le inchiriam candva, insa unul era nelocuit in aceea perioada astfel ca m-am gandit sa il vand.

La inceput am folosit metodele vechi insa nu am primit nici-o cerere iar eu eram deja disperata, insa am descoperit un site destinat celor ce doresc sa vanda imobiliare unirii. Astfel le-am acordat o sansa deoarece marketingul online este mult mai eficient avand in vedere ca este un tip de reclama disponibila pentru o gama uriasa de cumparatori, atat din tara cat si dinafara tarii. De asemenea poti oferi imagini reale alea locuintei fapt ce poate atrage mai multi viitori cumparatori. Pretul de asemenea este afisat, cat si adresa locuintei plus un numar de contact ceea ce face lucrurile mai usor de planificat.

Dupa ce mi-am creeat  un profil si am postat anuntul eram foarte fericita, pozele aratau superb, toate datele erau gata pentru a fi utilizate iar sansele de a-mi atinge scopul erau din ce in ce mai mari in ochii mei. In sfarsit aveam o urma de speranta si devenisem din ce in ce mai optimista in ceea ce privea vinderea acestui apartament. Bineinteles ca a trebuit sa astept cateva zile pentru a primi primul semn de interes asupra postarii mele, dar odata cu timpul am inceput sa primim cat mai multe oferte si in final am reusit sa vindem acest apartament. Cumparatorul ne-a povestit ca si pentru el este prima experenta online si ca era un pic sceptic in ceea ce priveste apartamentul, insa dupa ce l-a vazut a fost vrajit in totalitate. Astfel un simplu site a implinit doua visuri, iar de atunci viata mea a devenit mai frumoasa ca niciodata.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.