Genti dama din piele modele noi Anna Cori

Bine v-am regăsit! Trebuie să îmi cer scuze că nu v-am mai scris de mult, dar timpul meu este tot mai limitat. Cu toate acestea azi vreau să vorbim despre un subiect foarte important: alegerea corectă a genților care ne însoțesc. Tot în articolul de astăzi vreau să vă menționez că aveți ocazia de a cumpăra genti dama din piele modele noi Anna Cori cu doar câteva click-uri. Link-ul de mai devreme vă va duce pe un site foarte serios care oferă clientelor cele mai frumoase modele de genți, pur și simplu găsim genți pentru orice ocazie. 

Cum alegem geanta potrivită pentru locul în care urmează să mergem?

  • Pentru oraș – Atunci când mergem în oraș ne dorim să atragem atenția într-un mod cât mai frumos, tocmai de aceea eu recomand să ne axăm pe genți de umăr. Modelele sunt din cele mai diversificate și le putem asorta cu o foarte mare ușurință la ținutele noastre. Acum însă depinde foarte mult și de câte lucruri vrem să ne luăm cu noi, eu totuși am văzut astfel de genți destul de încăpătoare pe site-ul celor de la Anna Cori. 
  • Pentru cumpărături – Atunci când mergem la cumpărături, noi femeile preferăm gențile mai mari și mai încăpătoare pentru ca la final să nu mai punem produsele mai mici în plasă ci direct în ea. Nu știu cum sunteți voi, dar eu am avut ocazia de mai multe ori să echilibrez plasele doar prin simpla adăugare a câtorva produse în geantă. Eu v-aș recomanda un model cât mai simplu de geantă, de preferat într-o culoare care să meargă la cât mai multe ținute.
  • Pentru evenimente – De această dată cred că cel mai bine s-ar potrivi plicurile, ele sunt mai micuțe și mai elegante și de aceea se potrivesc de minune cu evenimentele. Trebuie să recunoaștem că este un pic mai greu să găsim o geantă mare care să meargă cu o rochie elegantă decât să optăm pentru un plic elegant, plus că geanta ne-ar putea crea disconfort în timpul evenimentului. Cei de la Anna Cori ne oferă și de această dată o gamă largă de modele și de culori. Eu vă recomand să achiziționați astfel de plicuri ținând cont și de ținutele pe care le purtați. 
  • Pentru școală/facultate – Aici lucrurile sunt puțin mai complicate și țin în special de ce manuale, caiete aveți. Dacă vorbim de caiete mici atunci ne putem axa pe un rucsac colorat. Dacă în schimb aveți nevoie de caiete studențești eu vă recomand să optați pentru o geantă mai mare. În funcție de ținutele voastre eu vă propun să alegeți cel puțin două modele pentru a nu apărea zilnic cu aceeași geantă. În plus eu vă recomand să optați pentru culori care merg cu mai multe ținute asta pentru a nu vă trezi în situația de a nu avea o geantă potrivită pentru o anumită ținută. 

Așa cum puteți vedea nu este foarte greu să completați o ținută, mai ales atunci când tot ce vă mai lipsește este o geantă. Nu uitați că cei de la Anna Cori vă stau mereu la dispoziție cu cele mai frumoase modele de genți și cu cele mai accesibile prețuri. 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.