Sa vedem modele de torturi pentru botez

Bine v-am regăsit, dragi cititoare!Astăzi vom discuta despre cel mai frumos moment din viața copiilor noștri, mai exact este vorba de botezul celor mici și de momentul în care ei devin creștini cu adevărat. Acest eveniment presupune o lungă organizare pentru ca totul să meargă bine. În articolul de astăzi vreau să vă prezint câteva lucruri care pot transforma petrecerea de botez în cea mai specială seară.

1.Tortul

Trebuie să recunoaștem că cu toții așteptăm tortul, acel moment în care toată lumea se unește pentru a vedea ce model au ales părinții pentru tortul celui mic. Există mii de modele de torturi pentru botez din care putem alege, dar de asemenea există și posibilitatea de a crea un model unic, un model care să îl reprezinte pe cel mic. Invitații cu siguranță îl vor admira cu atenție, iar dacă gustul va fi unul plăcut atunci cu siguranță va fi un succes.

Probabil vă întrebați unde puteți vedea modele de torturi pentru botez și de unde le puteți cumpăra, atunci cu siguranță ar trebui să vizitați site-ul celor de la artdessert.ro. Aici veți descoperi foarte multe modele de torturi și în  de la ei puteți achiziționa și torturi pentru multe alte evenimente. 

2. Prăjiturile

Printre invitați cu siguranță veți avea și copiii care vor aștepta cu nerăbdare prăjiturile. Acum puteți opta pentru cele mai unice modele de prăjituri, care îi vor impresiona și care vă vor asigura succesul. Puteți fi siguri că și adulții vor aștepta prăjiturile și cu cât ele sunt mai bune cu atât veți avea mai multe de câștigat. Tot pe site-ul prezentat mai sus veți găsi și prăjituri, tocmai de aceea eu vă invit să îl vizitați și să vedeți ce produse vă sunt puse la dispoziție și ce produse pot schimba întreaga seară.

3. Ursitoare

Chiar dacă acest lucru nu este obligatoriu, el va oferi întregii seri un aer mistic și special. În plus dacă veți opta pentru un scenariu comic atunci cu siguranță veți avea foarte multe de câștigat. Dacă veți avea și un cameraman atunci veți păstra acest moment viu pentru mai mult timp și chiar îl veți putea prezenta și celui mic atunci când va crește. 

4. Mărturii pentru botez

Vorbim de câteva mici atenții care vor pleca o dată cu invitații. În funcție de dorințele voastre poate fi vorba de dulciuri sau chiar obiecte ce pot fi păstrate peste ani de către invitați. Eu vă recomand să mergeți pe obiecte pentru a păstra mai mult timp amintirea vie, dar acum depinde și de ce vă doriți voi.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care mi-au trecut acum prin minte, puteți fi siguri că există și multe altele. Acum totul depinde de voi și desigur de tema pe care o veți alege pentru petrecerea de botez. Nu uitați că acest eveniment este unic și tocmai de aceea trebuie să vă bucurați de fiecare secundă, chiar dacă nu aveți fonduri suficiente ca să cumpărați tot ce vă doriți. Important este ca voi să vă simțiți bine și să păstrați aceste amintiri mereu vii în sufletul vostru.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.