Trucuri pentru preparate gustoase si sanatoase

Cea mai mare parte a persoanelor este de parere ca a consuma mancaruri sanatoase inseamna a consuma preparate fara gust, care nu le ofera nici un fel de satisfactie si nu le incanta cu nimic papilele gustative. Din fericire situatia nu sta asa cum o vad acestia. De fapt, oricine poate pregati o masa absolut delicioasa daca stie cateva trucuri in acest sens.

Care sunt aceste trucuri utile pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a transforma orice masa in ceva total apetisant?

Te-ai gandit vreodata ca ai putea sa prepari carne marinata? Poti sa ii conferi acesteia o aroma cu totul speciala daca folosesti condimentele potrivite, in functie de tipul de carne preparat. Dupa ce ai efectuat acest pas, urmeaza sa introduci carnea la cuptor. In cazul in care te numeri printre cei care au nevoie de unul nou, iti recomand un cuptor incorporabil Whirlpool pentru ca e potrivit pentru orice reteta si nu arde mancarea. Vei vedea ca gustul mancarii va fi imbogatit si in acelasi timp si sanatos.

Introdu sucul de lamaie in alimentatie – poti sa il folosesti fara probleme in orice tip de mancaruri, dupa necesitate. Desigur, totul trebuie facut cu limita. Spre exemplu, daca prepari ceva pe baza de carne sau legume, poti folosi sucul de lamaie pentru a stropi bucatele, dandu-le astfel un plus de savoare.
Ce cantitati de ceapa si usturoi folosesti in retetele care le includ? In cazul in care pana in prezent nu ai pus prea mare accent pe acestea, poti mari cantitatea folosita in diverse mancaruri, pentru ca acestea sa fie mai sanatoase, dar sa dobandeasca si o savoare inegalabila. Iti recomand introducerea de ceapa si usturoi in mancaruri precum fripturi, salate si tocanite, mai ales daca iti doresti ca acestea sa fie mai apetisante.

Iti plac mancarurile sarate? Probabil stii deja ca nu este recomandat sa ingerezi cantitati prea mari de sare. Ce poti face in acest caz pentru a beneficia de gustul dorit si de a consuma in acelasi timp mancaruri sanatoase? Inlocuieste sarea cu mirodenii. Plantele aromatice te vor ajuta sa dai mancarii gustul dorit si sa mananci si sanatos. Uscate sau chiar proaspete, acestea te ajuta sa transformi orice intr-un adevarat deliciu. Le poti incorpora in orice mancare.


Ravnesti dupa o portie de cartofi prajiti, insa te privezi de satisfacerea acestei placeri pentru ca stii ca este nesanatoasa? Ei bine, daca vei incerca sa ii prepari la cuptor sigur ai ramane surprins de cat de deliciosi ies astfel. In cazul in care beneficiezi de un cuptor incorporabil Whirlpool sau orice inseamna calitate pe piata curenta, poti sa prepari adevarate miracole culinare. O idee este sa stropesti cartofii cu putin ulei, iar apoi sa presari rozmarin deasupra. Da tava tapetata cu hartie de copt la cuptor si surprinde-ti stomacul cu o alternativa apetisanta de cartofi prajiti.

Evita cantitatile mari de branza, mezeluri, carne prajita! Iti recomand sa nu faci asta daca iti doresti sa nu transformi mancarurile in adevarate gustari hipercalorice. Acesta va fi rezultatul daca depasesti masurile. Mai bine optezi pentru branza de capra sau orice este mai slab.

Obisnuiesti sa prajesti in tigaie chiftelele si snitele? In aceasta situatie te sfatuiesc sa alegi cuptorul. De asemenea, in cazul in care folosesti smantana in combinatii cu diverse mancaruri, iti recomand sa o inlocuiesti cu iaurtul. Unul mai gras te va ajuta sa inlocuiesti acest surplus de grasimi saturate si calorii, deloc benefice pentru inima.

Ai in vedere aceste trucuri daca iti doresti ca alimentatia ta sa fie mult mai sanatoasa. Acest lucru se va face resimtit si asupra starii generale de bine, care se va imbunatati considerabil. Nu uita sa folosesti un cuptor de calitate pentru a prepara mancarurile. Acceseaza demax.ro daca te intereseaza un cuptor incorporabil Whirlpool, la un pret rentabil.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.