Ventilatia corespunzatoare in diverse spatii – mai eficienta cu ventilatorul axial

 

Tehnologia evolueaza de la o zi la alta, cerintele sunt tot mai mari pe toate planurile, iar mentinerea ritmului constant cu toate acestea poate deveni o adevarata problema. Fara ajutorul potrivit, cei care realizeaza activitati in diverse spatii, de dimensiuni mai mari sau mai mici, precum birouri si institutii, ar avea un randament tot mai scazut, mai ales atunci cand temperaturile sunt crescute.

In acest sens s-au dezvoltat o varietate de sisteme de climatizare si ventilatoare, care au menirea de a crea atmosfera potrivita, implicit un mediu pe masura nevoilor. Gandeste-te la dificultatile de concentrare pe care le intampina cei care lucreaza in birouri atunci cand aerul devine de nerespirat si greu…insa, atunci cand in respectiva cladire sunt instalate sisteme de aerisire pe masura, cum ar fi un ventilator axial produs de un brand cunoscut, lucrurile se schimba.

Le asiguri angajatilor conditiile de care au nevoie pentru a-ti aduce rezultatele pe care la astepti.

Ce optiuni de ventilare ai?

Nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei gasi un sistem pe masura nevoilor tale, pentru ca piata iti pune la dispozitie vrute si nevrute. Desigur, ar putea fi anumite aspecte si criterii care iti limiteaza optiunile, insa chiar si in aceste conditii te bucuri de multiple variante.

Pentru inceput, trebuie sa stii ca exista atat sisteme centralizate, cat si descentralizate. Cele dintai trateaza aerul central prin intermediul unei unitati mari. Astfel, are loc distribuirea aerului prin tubulatura. In ceea ce priveste cealalta categorie de sisteme, aici se intalnesc diverse tipuri de unitati autonome, ce sunt localizate in diverse locuri din incaperi. Sunt potrivite mai ales pentru suprafete mari si hale.

Spre deosebire de sistemele centralizate, prezinta o eficienta mult mai mare chiar si din punct de vedere al costurilor. Vin in design-uri destul de moderne, mai ales cele ce sunt destinate uzului casnic sau unor institutii sau cladiri cu forta de munca umana si nu computerizata.

Daca te intereseaza sa investesti intr-un ventilator axial, iti recomand produsele oferite de pro-vent.ro pentru ca beneficiezi de diversitate, calitate si preturi rentabile. Gasesti aici ventilatoare ce au fost produse prin tehnologii moderne si sunt concepute pentru a oferi randament in conditii de umiditate si temperaturi extreme.

Ai posibilitatea achizitionarii unui ventilator axial cu montaj pe perete, ce se prezinta cu un cadru metalic rectangular, acesta avand o gama de aplicatii variata. De preferat este sa alegi intotdeauna dupa calitate si nu neaparat dupa pret. Cel din urma este un aspect important, insa nu cel mai important. Recomand produsele PRO VENT pentru ca includ o gama larga de solutii, cu profil gros multiflow, ce includ si rotoare de inalta performanta, acestea facand posibila selectia in concordanta cu solicitarile privind consumul , debitul, marimea, nivelul sonor, etc.

Exista si posibilitatea achizitionarii de ventilatoare axiale cu motoare ce au grila densa, aceasta fiind inclusa in bratele de suport ale cadrului alaturi de care vin insotite. Anumite modele (WINDER) dispun de pale cu pana, ce ofera posibilitatea de a realiza economii la energie de pana la 15%.

Ventilatoarele axiale pe care le poti comanda de pe pro-vent.ro sunt disponibile si potrivite pentru o varietate de aplicatii precum restaurante, depozite, parcari, ateliere, uscatoare, spatii largi, unitati industriale si cabine de stocare la rece.

Inainte de a comanda orice tip de ventilator asadar, trebuie sa ii cunosti intrebuintarea pentru a te putea bucura de cele mai bune rezultate. Daca te intereseaza un model axial, nu uita de pagina despre care am mentionat mai sus, unde esti intampinat cu cea mai inalta calitate, dar si o varietate de modele de ventilatoare.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.