Producator mobila Bucuresti

Deoarece vara a trecut iar facultatea a inceput, multi studenti calatori si-au gasit apartemente si garsoniere ce o sa ii adaposteasca pe tot parcursul anului, iar in cele mai multe cazuri singurul lucru care mai trebuie achizitionat este mobila. In aceasta situatie m-am aflat si eu, astfel ca la scurt timp dupa ce m-am stabilit si am terminat curatenia, m-am asezat in noul meu pat si am inceput sa caut sa caut un site cu mobila de calitate care sa ma ajute si la alegerea unei mobile potrivite pentru mine. Pot sa spun ca mi-a trebuit un timp pana sa gasesc un site cat de cat serios si calitativ. Astfel cautand un producator mobila Bucuresti am descoperit site-ul www.prodesignart.ro un site minunat cu diverse tipuri de mobila si cu servicii calitative la preturi acceptabile.


Astfel am inceput sa caut mobila perfecta pentru mine si deoarece nu prea aveam habar cam ce caracteristici ar trebui sa aiba piesele de mobilier am descoperit ca acest site are si cateva articole foarte utile, cu sfaturi ce te ajuta sa faci alegerea perfecta. De asemenea poti folosi si serviciul de consultanta si masuratori, serviciu ce te ajuta sa iti alegi mobila perfecta pentru tine, cu marimi personalizate special pentru caminul vostru. Acest servici este gratuit si foarte interesant deoarece te ajuta sa rezolvi cea mai grea sarcina si anume masuratorile.

In cazul in care nu a-ti reusit sa strangeti toti banii nu va faceti griji deoarece producator mobila Bucuresti va ofera sansa de a plati doar un avans iar restul banilor se incaseaza dupa ce a fost efectuata lucrarea iar dumneavoastra va ve-ti putea bucura de noul mobilier. Durata de executie este de la 7 la 30 de zile astfel incat sa aveti timp sa va strangeti banii pentru achizitionarea acestuia.

Dupa ce am ales un mobilier superb si m-am asigurat ca imi va transforma bucataria intr-un loc de vis, relaxant si plin de viata am decis sa aflu cate ceva despre garantie si livrare deoarece sunt doua lucruri esentiale si importante cand vine vorba de obilier, deoarece iti doresti ca acesta sa ajunga in siguranta si fara deteriorari iar in cazul unui accident sau a unei deteriorari sa poti rezolva daunele fara prea mult stres. Astfel am descoperit ca ma pot bucura de 24 de luni de garantie (aprox. 2 ani) iar transportul este gratuit cu conditia ca locatia ta sa nu depaseasca 5 km distanta de Bucuresti iar comanda sa depaseasca 1000 de lei.


Am fost foarte fericita sa descopar aceste oferte deoarece au disparut cateva costuri suplimentare precum transportul si repararea mobilierului in cazul vreunei defectiuni. Astfel timp de 2 ani ma pot bucura fara probleme de noua mea achizitie si pot sa savurez fiecare moment petrecut in bucatarie fara sa imi fac griji in ceea ce priveste micile accidente.

Pot spune ca asteptarea a fost un pic cam lunga, insa odata ce mi-am vazut produsul la usa am stiut ca era exact ce imi doream. Dupa ce a fost instalat mobilierul si plata a fost facuta eram deja nerabdatoare sa il folosesc si sa-l transform in noua casa a lucrurilor mele. Pur si simplu acest mobilier a reusit sa schimbe cu totul privelistea bucatariei mele, de la un loc posomorat la unul luminos si colorat, pregatit sa ma primeasca la fiecare rasarit cu o ceasca de cafea si o revista buna. Astfel visul meu s-a implinit iar viata de student nu mai parea atat de grea, eram deja pregatita de sesiune, inchisa in castelul meu si inarmata cu cafea, gata sa iau viata in piept iar mai apoi sa sarbatoresc achizitionand un mobilier pentru dormitor. Pot spune ca producator mobila Bucuresti mi-a schimbat viata si caminul, facandu-ma mai optimista si aducandu-mi o raza de lumina in viata. Daca v-am convins intra-ti si dumneavoastra pe www.prodesign.ro si faceti-va viata mai frumoasa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.