Cum ne pregătim pentru anotimpul rece?

Bine v-am regăsit, dragele mele iubitoare de fashion. Știu că vă era dor de articolele mele cu si despre fashion și tocmai de aceea am decis ca astăzi să abordez un subiect nou. Mai exact  vom discuta despre ce tipuri de încălțăminte ne sunt de un real ajutor în timpul anotimpului rece. Așa cum probabil știți deja nici măcar în anotimpul rece nu trebuie să uităm că încălțămintea trebuie asortată cât mai bine cu ținutele noastre si tocmai de aceea trebuie sa avem cat mai multe perechi din care sa alegem.

Înainte de a începe prezentarea celor trei tipuri de încălțăminte cu ajutorul cărora putem trece peste anotimpul rece, haideți să vedem ce site ne pune aceste produse la dispoziție. Numele site-ului este matar.ro, vorbim despre un site cu o largă experiență în acest domeniu. Printre beneficiile oferite de acesra se numara si faptul ca in doar 24 de ore de la comanda vă veți putea bucura de încălțămintea aleasă și în plus o puteți returna în 365 de zile de achiziție . 

Ce încălțăminte poate fi folosită pentru a completa ținutele create pentru perioadele reci?

  • Ghetele

Atunci când vremea de afară este umedă cu siguranță ai nevoie de o pereche călduroasă de ghete. Atenție însă pentru că nu toate modelele pot fi purtate atunci când plouă foarte rău afară. Nu este greu să asortezi ghetele la ținută poți merge rapid pe o pereche de ghete cu toc, o pereche de blugi, o bluza alba și o geacă de piele maronie. Modelul de mai sus este foarte potrivit pentru că poate fi purtat atât lung, cât și scurt lucru care ne ajută să realizăm și mai multe ținute frumoase.

  • Botinele

De această dată vom vorbi despre acele perechi de încălțăminte care se potrivesc mai bine cu anotimpul uscat, dar rece. Așa cum probabil v-ați dat seama este vorba de botine, acestea sunt perfecte pentru realizarea celor mai elegante ținute. Nu trebuie să uităm că botinele merg de minune cu rochii sau fuste, cu cât modelul este mai lung cu atât senzația de căldură va fi mai mare. Aceste perechi de încălțăminte nu sunt deloc recomandate pentru anotimpul umed, mai ales că se pot murdării foarte ușor. Modelul de mai sus de botine se va potrivi de minune cu o salopeta sexy sau cu o rochie de seară.

  • Cizmele

Nu cred că mai există vreo femeie care să nu fi avut măcar o pereche de cizme. Acestea sunt cele mai recomandate încălțări atunci când ninsoarea își face simțită prezența. Ca de fiecare dată avem ocazia de a opta pentru un toc mai mic sau din contră pentru unul mai mare, dar asta doar în funcție de cât de sigure suntem că putem merge pe zăpadă pe tocuri. Eu mereu am fost fana cizmelor înalte, deoarece se potrivesc de minune și la rochii așa că de fiecare dată mă voi opri mai întâi asupra lor. O astfel de ținută se poate crea cu o pereche de cizme lungi, un palton și o rochie. Pe site-ul celor de la matar.ro am văzut ceva și mai drăguț, cizme de cauciuc, nu vă gândiți la modelele acelea vechi și urâte, ci unele adaptate la cerințele iubitoarelor de fashion, gen modelul din poza de mai sus.

Acum vă las să vizitați site-ul celor de la matar.ro și sper că veți găsi la ei perechile de încălțăminte la care visați de mult timp. 

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.