Unde mi-am petrecut cel mai frumos concediu?

Pentru că multe persoane m-au întrebat unde mi-am petrecut cel mai frumos concediu, am decis ca astăzi să vă povestesc mai multe. Încă de mică m-am îndrăgostit de Turcia și dacă ar fi după mine în fiecare weekend aș pleca acolo. Desigur însă timpul liber și resursele financiare nu îmi permit acest lucru. Anul trecut însă am decis să caut un top oferte in Turcia și să îmi îndeplinesc cel mai mare vis. La început mi-a fost teamă pentru că știam că bugetul meu nu era unul foarte mare, dar haideți însă să o luăm pe rând.

De ce am ales Turcia?

Deoarece mereu m-au fascinat tradițiile lor, m-au cucerit pozele ce îmi prezentau numeroase orașe din această țară, mereu am visat să cunosc acest popor și să aflu mai multe despre el. Nu cred că a fost de mirare faptul că prima oară m-am uitat spre ce orașe din această țară există oferte, am fost surprinsă însă când am găsit o ofertă pe gustul meu și culmea și potrivită cu bugetul pe care îl aveam la dispoziție. Teama de a vizita o țară nouă s-a instalat și a plecat destul de repede, mai ales că mi-am dat seama că voi vizita țara la care visasem atât de mult timp. 

Ca și destinația alesesem Antalya, frumoasa capitală a Turciei, pe site-ul ales aveam la dispoziție hoteluri atât din capitală, cât și din zone apropiate ei. Cu toate acestea eu am decis să optez pentru un hotel aflat la 5km de centrul stațiunii. Nu am regretat această decizie mai ales că peisajul a fost unul absolut superb. Pentru a nu pierde mult timp am decis să optez pentru un traseu cu avionul și în acest fel am testat și acest tip de transport. 

La ce firmă de turism am apelat pentru această vacanță?

Nu știu cum sunteți voi, dar mie îmi place să am siguranța vacanței, să știu că hotelul ales a fost verificat înainte și că nu voi rămâne pe drumuri și alte chestii de acest gen. Tocmai de aceea ori de câte ori decid să plec într-o călătorie sau vacanță apelez la o firmă de turism. Când am mers în Turcia nu eram foarte familiarizată cu astfel de firme și trebuie să recunosc că am optat pentru cea care îmi oferea mai multe variante de călătorie și de cazare. Cu toate acestea nu regret decizia făcută, mai ales că am întâlnit o firmă foarte bună și serioasă.

Eu am mers în Turcia prin intermediul firmei Colibri Tour, așa cum am zis și mai sus ea mi-a oferit cele mai multe posibilități pentru vacanță și m-a cucerit prin prezentarea serviciilor oferite. Cu ajutorul lor am ales destinația dorită și mai apoi hotelul la care am fost cazată pentru 7 zile. Încă de la început mi-au răspuns la toate întrebările și mi-au oferit informații prețioase despre vacanță, lucru care m-a ajutat să am și mai multă încredere în ei.

De ce îi recomand?

Pentru că eu m-am simțit foarte bine alături de ei, pentru că toate informațiile oferite au fost reale și pentru că au făcut tot posibilul ca eu să fiu mulțumită de serviciile lor. Mi-a plăcut că site-ul lor așează ofertele în funcție de prețul cel mai mic, lucru care este perfect pentru persoanele care nu au un buget foarte mare. De asemenea mi-a plăcut că precizează exact ce distanță este de la aeroport până la hotel și la ce distanță se află față de stațiunea/orașul pe care ne dorim să îl vizităm.

Tot de la ei de pe site am aflat că îi putem contacta la:

Telefon: SEBEȘ: 0040 258 733511, ALBA IULIA – Centru: 0040 258 811244, ALBA IULIA – Cetate: 0040 358 401411, BLAJ: 0040 258 714000

E-mail: alba@colibritour.ro, blaj@colibritour.ro, sebes@colibritour.ro, office@colibritour.ro 

Adresele: 

SEBEȘ, Str. Mihai Viteazu nr. 3, Județul Alba, 515800

ALBA IULIA – Centru, Str. Avram Iancu nr. 3, Județul Alba, 510085

ALBA IULIA – Cetate, B-dul. Revoluției 1989, Bl. Cf11, Județul Alba, 510077

BLAJ, Str. Republicii nr. 57, Județul Alba, 515400

Așa cum puteți vedea și voi au numeroase metode de contact,lucru care m-a făcut să îi apreciez și mai mult și să îmi doresc să lucrez cu ei. De asemenea aveți ocazia de a îi contacta prin formularul de contat prezent pe site-ul lor, în acest fel mesajul va ajunge la ei și vi se va răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

Eu sunt fericită că i-am cunoscut și sper ca și anul acesta să am ocazia de a pleca cu ei, acum rămâne să văd dacă îmi mai eliberez și din program. Dacă ați fost deja în concediu anul acesta, nu vă faceți griji, puteți apela la ei pentru concediul din 2018, am văzut că pregătesc oferte foarte bune. 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.