Ai incercat noile oje hibrid de la Artistic?

Sunt convinsa ca orice femeie ar vrea sa obtina mai usor o manichiura frumoasa. Avem libertatea de a alege forma preferata de unghie si nuanta de lac sau oja favorite. In schimb, daca vorbim de aplicarea unor lacuri semi-permanente, acestea necesita folosirea unui dispozitiv LED sau lampa UV. Daca va numarati printre persoanele care au acasa acest instrument util, cu atat mai bine! Dar daca este nevoie sa va deplasati mereu la un salon de manichiura pentru a retusa sau schimba modelul nail-art, poate fi atat costisitor, cat si deavantajos pentru ca veti pierde timp pretios.

Tu ai incercat noua oja Artistic cu formula hibrida?

Gama de oje hibrid Artistic Revolution se numara printre cele mai inovatoare produse destinate manichiurii aparute de curand. De ce merita sa incerci?

In primul rand, aceasta oja de la Artistic Nail Design se comporta ca o oja normala, mai precis nu necesita uscarea la ultraviolete sau led. De asemenea, nu contine niciun fel de substante chimice nocive sanatatii unghiei. Am putea-o defini ca o combinatie fericita intre lacurile normale si cele semi-permanente, deoarece are consistenta si stralucirea unui gel.

Ce este interesant la ultima colectie lansata – Fueled and Furious – este tocmai faptul ca include nuante in tendinte, ideale pentru sezonul de toamna! Puteti opta pentru o manichura de sezon in nunate pamantii, sau pentru o manichiura cu sclipici. In acest caz, puteti alege oje cu glitter.  

Produsele din gama Revolution au primit numeroase recenzii positive, probabil datorita calitatii lor. Mai multe cliente au subliniat ca, intr-adevar, oja hibrid se usuca exact la fel ca una obisnuita, dar dureaza mai mult.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.