Cum alegi cele mai frumoase rochii de banchet?

Bine v-am regăsit! Știu că mai sunt multe luni până la perioada banchetelor, dar cu toate acestea alegerea rochiei potrivite nu este un lucru tocmai ușor. Tocmai de aceea eu prefer să mă uit peste modele acum și să le aleg cu o lună înainte. De ce fac asta? Pentru că site-ul de pe care achiziționez rochii de banchet are sute de modele. Dacă aș sta cu o lună înainte de banchet să văd toate modelele și să fac și alegeri sigur nu aș comanda la timp. Așa prefer să îmi fac o listă acum să o mai verific o dată atunci și apoi să iau o decizie.

Banchetele sunt cele mai frumoase petreceri din viața noastră. Ele reprezintă terminarea a ceva frumos și începutul unei noi vieți. Nu contează că este banchetul de clasa a 8-a, banchetul de clasa a 12-a sau banchetul de terminarea facultății, de fiecare dată se întâmplă același lucru. Toți colegii ne strângem la un loc și pentru cel mai probabil ultima oară ne distrăm până dimineața. Banchetul nu este o simplă petrecere, din contră este petrecerea la care toți ne dorim să arătăm cât mai bine.

Ținutele sunt deja cunoscute: rochii pentru fete și costum pentru bărbați. Azi ne vom axa pe modul în care putem alege cele mai frumoase rochii de banchet. La fel ca și în cazul altor petreceri trebuie să ținem cont de câteva reguli și să facem câteva decizii:

  • Rochie lungă sau scurtă? 

Eu aș opta pentru o rochie lungă deoarece îmi aduce aminte de filmele cu prinți și prințese. O rochie lungă este foarte elegantă și oferă o notă de seriozitate întregii ținute. În plus pe dyfashion ne sunt puse la dispoziție numeroase modele de rochii lungi. Desigur dacă sunteți o persoană minionă cel mai bine este să mergeți pe o rochie medie pentru a ieși mai repede în evidență.

  • Ce culoare să alegem?

Eu recomand să alegeți o culoare care să vi se potrivească. Eu una mă împac foarte bine cu rochiile negre și roșii, dar cum în rochiile negre îmi este foarte cald mereu la banchete optez pentru rochii roșii. Desigur nu uitați să asortați rochiile și la pantofii pe care îi veți purta. Eu vă recomand să aveți pantofi cu tocuri și în cel mai rău caz o pereche de opincuțe în caz că vă dor picioarele.

  • Model sexy sau simplu? 

Clar sexy, vorbim despre o seară unică din viața voastră. Nu există două banchete la fel și sunt sigură că vreți să arătați cât mai bine în poze. Fie că optați pentru o rochie cu spatele gol sau pentru una care pune decolteul în evidență, important este ca voi să vă simțiți bine în acea rochie și ca ea să nu vă incomodeze pe întreg parcursul seri.

Acestea sunt doar câteva din criteriile după care eu aleg cele mai frumoase rochii de banchet, desigur important este și bugetul pe care îl avem la dispoziție. Cu toate acestea dacă alegem rochia din timp avem foarte mari șanse ca până la banchet să strângem suma pe care trebuie să o plătim pentru ea sau chiar să găsim modelul dorit la reduceri. Sper că v-am fost de ajutor!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.