Cele mai populare pacanele online

 Jucătorii începători trebuie să cunoască cele mai cunoscute pacanele și să-și dea seama singuri de ce au ajuns acestea atât de populare. Cei care deja au intrat în lumea jocurilor online sigur cunosc topul celor mai căutate jocuri de pacanele și le îndrăgesc pentru aventura și acțiunea pe care o presupun, dar cei la început de drum care abia și-au deschis un cont online și vor să încerce această experiență probabil nu știu încă care sunt 3 dintre cele mai populare jocuri pacanele care se găsesc și online. Îți voi prezenta în continuare topul jocurilor online pentru a te bucura din plin de această experiență și a-ți da seama că și mediul online îți oferă o experiență la fel de bună precum cea din locațiile fizice.

Top 3 cele mai populare jocuri pacanele

  1. Book of Ra

Dacă tocmai ți-ai deschis un cont online și nu ești decis asupra unui joc anume, sfatul nostru este să începi cu Book of Ra, unul dintre cele mai cunoscute jocuri pacanele. Acesta este un slot video cu 9 linii de plată și o grafică interesantă ce te va transporta în Egipt, simbolurile fiind în concordanță cu această tematică. Printre simboluri se numără bijuterii, arheologi, un sarcofag, simbolul Wild și Scatter-ul fiind reprezentate în egală măsură de Cartea Ra care poate înlocui toate simbolurile jocului, bineînțeles, cu expepția simbolului Scatter. Simbolurile cu valoare mai mică sunt cifra 10 și literele J, Q, K, A, acestea având stil hieroglific.

Book of  Ra este un joc pacanele atât de popular și datorită faptului că are caracteristici speciale ce îți asigură câștiguri pe măsură. Una dintre cele mai importante caracteristici este dată de rundele de rotiri gratuite. Dacă îți apar trei sau mai multe simboluri Scatter oriunde pe rolă, această caracteristică va fi activată și vei primi 10 runde de rotiri gratuite. Pe lângă aceasta, poți alege funcția „Gamble” și astfel vei avea parte de un mini-joc în care trebuie să ghicești dacă următoarea carte va fi roșie sau neagră. Dacă ghicești, câștigurile tale se vor dubla, însă dacă vei greși în continuare, te vei întoarce la jocul de bază și vei pierde toate câștigurile. Această funcție o poți activa doar dacă iți place să riști atunci când joci și dacă îți place să crezi că cine nu riscă, nu câștigă. Alegerea iți aparține!

Grafica, simbolurile și caracteristicile speciale fac ca jocul de pacanele Book of Ra să fie extrem de popular, iar faptul că se poate juca și online, este o veste foarte bună pentru jucători.

  1. Lucky Lady Charm 

Următorul slot care trebuie să se regăsească în această listă este Lucky Lady Charm, un slot video cu 5 role, 10 linii de plată și simboluri inspirate din lucrurile cunoscute drept purtătoare de noroc. Acestea sunt piciorul de iepure, pasărea, trifoiul cu 4 foi, moneda de aur și fata blondă care reprezintă simbolul Wild și poate să-ți dubleze câștigurile. Simbolul Scatter este un cristal și poate activa caracteristica bonus. Nici de la acest joc nu lipsesc rundele de rotiri gratuite care pot fi activate dacă îți apar pe role trei sau mai multe simboluri Scatter.  Vei primi 15 rotiri gratuite și vestea bună este că, în timpul acestor rotiri, câștigurile se pot tripla.

Datorită câștigurilor substanțiale de care poți avea avea parte, acest joc de pacanele a devenit cunoscut în rândul jucătorilor și este disponibil în majoritatea cazinourilor, inlusiv cele online.

  1. Sizzling Hot

Din acest top nu poate să lipsească nici Sizzling Hot, un joc de pacanele cu 5 role și 5 linii de plată, care face parte din categoria de jocuri pacanele clasice cu fructe, motiv pentru care este atât de popular. Evident, simbolurile sunt reprezentate de diverse fructe precum struguri, lămâi, portocale, dar se regăsește și simbolul “7” specific jocurilor de pacanele clasice și o stea galbenă. Pentru a crea combinații câștigătoare este suficient să reuniți 3 simboluri asemăntoare, iar doar două simboluri cireșe îți pot aduce o altă combinație câștigătoare. Având în vedere acestea, se poate afirma că Sizzling Hot este un joc de pacanele foarte simplu ce poate fi jucat atât de jucătorii experimentați, cât și de începători, distracția fiind garantată ambilor. Surprinzător la acest joc este că nu include un simbol Wild, dar acest lucru nu înseamnă că nu asigură câștiguri mari. Și aici ai parte de funcții speciale, precum “Gamble”, prin care jucătorul iși poate mări câștigurile prin alegerea cărții corecte.

Acestea au fost 3 dintre cele mai populare jocuri de pacanele pe care le poți găsi și în mediul online și care și-au câștigat acest statut prin diversele caracteristici speciale și modul simplu de a face câștiguri uriașe. Alege unul dintre ele și dă startul distracției jucând gratis pe Joc Pacanele!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.