Cu oja semipermanenta nu mai ai nevoie sa mergi la salon

Te-ai intrebat vreodata cati bani ai lasat la salon cand ai mers sa iti faci manichiura?

Sau te-ai intrebat cat timp dintr-o saptamana dedici procesului de ingrijire a unghiilor?

Daca si pe tine te oboseste sa iti faci unghiile constant, cel putin de doua ori pe saptamana si nici nu mai vrei sa lasi banii la salon pentru unghii profesionale, atunci ar trebui sa incerci manichiura cu oja semipermanenta.
 
Sa nu crezi ca oja semipermanenta este la fel precum gelul. Chiar daca se aseamana in modul de aplicare, oja semipermanenta este mult mai usor de aplicat si nu deterioreaza la fel de mult unghia precum gelul.

Atunci cand folosesti oje semipermanente, acestea se aplica direct pe forma unghiei tale si nu mai trebuie sa faci forma unghiei precum la aplicarea gelului.

Avantajele folosirii ojei semipermanente

In primul rand, sa folosesti oje semipermanente este foarte simplu si este foarte usor sa te inveti. Nu ai nevoie de cursuri speciale.

Este suficient sa citesti cu atentie toate instructiunile ce tin de kitul de unghii, de asemenea, ai putea sa te uiti la cateva filmulete despre aplicarea de oje semipermanente si, desigur, sa incepi sa iti faci singura unghiile.

Ar putea sa nu iti iasa perfect din prima, dar dupa cateva ori, vei obtine o manichiura exact ca la salon, doar ca va fi la tine acasa, fara sa dai bani pentru serviciile de la salon. Sa iti faci unghiile la tine acasa va deveni un obicei si nu o rutina. In cazul aplicarii de oja semipermanenta, aceasta rezista pana la cateva saptamani, de aceea nu va trebui sa iti faci manichiura la fel de des.
Profita de promotii online la oje semipermanente

Fie ca vrei sa iti cumperi un kit de unghii sau vrei sa iti mai iei oje semipermanente, astfel incat sa diversifici gama de culori pe care o ai, ai putea sa profiti de preturi avantajoase, de reduceri si promotii online, care se desfasoara pe kitunghii.ro.

Nu uita ca  este foarte importanta calitatea ojei, de aceea alege cele mai bune produse, pentru a te bucura de un efect de durata si de o manichiura impecabila. Alege cei mai buni producatori si nu ezita sa experimentezi cu culorile de oje semipermanente.

Dupa ce ti-ai asigurat o gama de baza de culori, incearca si diverse modele pentru unghii disponibile pe Kitunghii.ro, astfel vei excela din ce in  ce mai mult in ingrijirea unghiilor tale.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.