5 detalii care iti pot strica nunta si cum poti evita situatiile neplacute

Atunci cand vine vorba despre organizarea nuntii, orice viitoare mireasa isi doreste ca totul sa iasa perfect. Daca si tu te afli in toiul pregatirilor si vrei ca evenimentul sa decurga exact asa cum ai planuit, este esential sa acorzi atentie pana si celor mai mici detalii care, desi par a fi nesemnificative, iti pot ruina nunta, mai ales in perceptia invitatilor.

Iata care sunt cele 5 detalii care iti pot strica nunta:

1.Alegerea unor invitatii nepotrivite

Unul dintre detaliile pe care nu trebuie sa le pierzi din vedere este alegerea invitatiilor. Desi le vei inmana cu cateva luni inainte ca nunta sa aiba loc, acesta este primul lucru cu care persoanele dragi tie vor intra in contact. De aceea, trebuie sa faci o alegere potrivita, care sa va reprezinte pe tine si viitorul tau sot, dar care, in acelasi timp, sa satisfaca gusturile invitatilor vostri. In acest sens, poti apela la Taramul Iubirii, care iti pune la dispozitie o multime de modele inedite pentru invatiile de nunta. Fara doar si poate, daca nu vrei sa ii dezamagesti pe cei care iti vor fi alaturi in ziua cea mare si, implicit, pentru a evita ruinarea evenimentului, trebuie sa acorzi o atentie sporita acestui detaliu.

 

2.Lipsa marturiilor

Pe lista detaliilor care pot strica un astfel de eveniment se afla si marturiile. Mai exact, lipsa acestora ii poate intriga pe invitati, avand in vedere ca oferirea unui suvenir a devenit deja o traditie la nuntile din tara noastra si nu numai. In consecinta, acceseaza site-ul https://www.taramuliubirii.ro/marturii-nunta/ si comanda marturii deosebite, care te vor ajuta sa ii impresionezi pe tot cei prezenti. In mod cert, daca le vei oferi o mica atentie invitatilor tai, vei reusi sa ii multumesti pe deplin.

3.Invitatii din afara orasului

O alta situatie care poate sa iti ruineze nunta, in perceptia invitatilor, este aceea in care cei care vin din alte orase nu au asigurate cazarea si transportul. In general, atunci cand inviti persoane care nu cunosc imprejurimile, trebuie sa le asiguri un loc in care sa doarma si sa se pregateasca pentru petrecere, dar si un mijloc de transport pentru a ajunge pana la restaurant. Astfel, daca iti doresti ca intregul eveniment sa se desfasoare asa cum iti doresti, fii atenta la acest detaliu.

 

4.Numarul meniurilor

Trebuie sa acorzi importanta si numarului de meniuri, daca vrei sa eviti situatiile neplacute. Chiar daca, din partea celor mai multi dintre invitati vei primi confirmarea in timp util, exista posibilitatea ca unele dintre persoanele care au spus ca nu vor participa la eveniment sa se razgandeasca chiar cu cateva zile inainte de nunta. Din acest motiv, ar trebui sa iei in considerare comandarea catorva meniuri in plus, pentru a avea garantia ca vei avea cu ce sa ii servesti, chiar si pe cei care s-au hotarat mai greu. In mod sigur, daca vei lua in considerare acest detaliu, nu vei avea parte de situatii care ar putea strica intreaga petrecere.

5.Ringul de dans

Nu in ultimul rand, printre detaliile carora trebuie sa le acorzi importanta cuvenita se afla si ringul de dans. Pentru a preveni accidentarea invitatilor, dar si supraaglomerarea ringului, asigura-te ca acesta din urma este suficient de spatios si ca are o suprafata antiaderenta. Fara indoiala, daca vei tine cont de aceste lucruri, toti cei prezenti se vor distra si vor aprecia nunta ta ca fiind una reusita.

 

Iata, deci, care sunt detaliile ce iti pot ruina nunta si cum poti evita situatiile neplacute!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.