Marea cautare: cat de greu e sa gasesc hainele care sa imi placa?

 

 

Am o problema – gasesc cu foarte mare greutate hainele care sa imi placa. De cele mai multe ori stau si caut prin malluri ore intregi sau in magazine de haine vintage pentru a-mi putea gasi niste piese vestimentare decente. Nu vreau sa imi fie rusine sa ies in public cu ceea ce sunt imbracata. Nici nu vreau sa imi cumpar ceva dragut ca apoi sa vad ca, supriza, dupa 3 spalari incepe sa capete un aspect asa de urat, de zici ca a fost purtata cativa ani buni, aproape in fiecare zi.

Chiar nu imi permit sa patesc asa ceva, pentru ca ma respect. Consider de asemenea ca orice ban dat, indiferent ca este o suma mai mare sau mai mica, trebuie investita cu cap. Pretul conteaza dar nu este un criteriu decisiv. In schimb, calitatea materialului si modul in care a fost croit, ar trebuie sa fie cele mai importante lucruri de care sa se tina cont. Si era sa uit, si designul. Vreau sa stiu ca piesele sunt create in functie de noile trenduri, dar nici nu vreau sa arate ca alte sute modele existente la orice taraba. Cred ca intelegeti aluzia.

Tocmai de aceea, am inceput usor usor sa acord o atentie crescuta si cumparaturilor online. Site-ul www.naami.ro mi s-a parut unul dintre cele mai serioase astfel de locuri de unde as putea sa imi fac cumparaturile.

 De cand am accesat site-ul acesta, am avut norocul sa gasesc piese originale si cu un aspect foarte placut. Pentru prima oara mi s-a intamplat sa realizez ca nu mai am bani ca sa imi cumpar tot ceea ce as vrea de pe acest site. E foarte amuzant, avand in vedere faptul ca de obicei nici macar nu sfert din bani nu reuseam sa ii dau pe produse. Nu ca as fi fost zgarcita, dar chiar nu gaseam ceva care sa ma intereseze cu adevarat.

Deja mi-am cumparat vreo cateva rochii si jachete. Sunt mai mult decat incantata de ele, practic ma simt ca un om nou, cu o garderoba bine pusa la punct. Pe viitor imi propun sa imi achizitionez cateva camasi de la ei. Am vazut ca au foarte multe modele, care sa se potriveasca la perfectiune pe corpul oricarei femei. Sunt si piese ceva mai complexe, dar si variante mai simpliste, orice pentru a fi pe gustul fiecareia.

Nu credeam sa ajung vreodata la aceasta „performanta”, sa imi gasesc un site de suflet, care sa vanda haine dupa placul meu. Acest fapt ma bucura mai mult decat ati putea crede, pentru ca nu mai am de ce sa pierd timp aiurea, in cautare de haine care oricum nu se gasesc pe rafturile magazinelor. Am in asa fel mai mult timp pentru mine, pentru a face ceea ce imi place cu adevarat in timpul liber, adica sa stau si sa citesc o carte, iar in acelasi timp sa savurez un ceai. Iar daca intre timp doresc sa imi cumpar ceva, fac o pauza de 10 minute de la lectura si ma astept ca peste 2-3 zile sa imi vina comanda. Nimic mai usor.

Daca nu ma credeti pe cuvant, ca hainele ar fi absolut superbe, va invit sa accesati site-ul magazinului online Naami.ro, afisat  in partea de sus a articolului.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.