1.Articole Personale

Cauti sa te angajezi la un studio de videochat in Bucuresti? De stiut cand il alegi

Tot mai multe tinere viseaza sa devina instarite, sa fie independente si sa traiasca dupa bunul plac. Unele reusesc sa faca asta in domeniul pe care au urmat studii de specialitate, altele inca sunt in cautarea unei nise banoase. Care sa fie solutia ideala pentru cele cu un fizic placut si o atitudine asemenea? Raspunsul este deja cunoscut si se refera la domeniul videochatului. Un sector in plina dezvoltare, acesta a reusit sa atraga interesul fetelor care fie nu sunt multumite de avantajele financiare ale joburilor pentru care au aplicat, fie tind spre mult mai mult. O fata are atat de multe nevoi, iar pentru asta este necesara o situatie financiara corespunzatoare.

O popularitate inegalabila la ora actuala a cunoscut cerintele pentru posturile de model in videochat. Este un sector care atrage fara indoiala partea feminina, promitand o sumedenie de avantaje. Este insa un domeniu care, ca oricare altul, prezinta riscuri. Acestea se refera la acele studiouri care au alte intentii decat cele ce vizeaza colaborarile sincere cu modelele. In cazul unora penalizari din lucruri banale de tipul o intarziere de 5 minute pot fi usturatoare. Sunt cazuri izolate, dar de care este bine se tina cont.

 Ce trebuie sa stii cand alegi studioul de videochat?

O sa iti prezint lucrurile din perspectiva unui model, in prezent membra a echipei Luxury, un studio de videochat Bucuresti despre care vei auzi numai de bine. Iti voi relata pe scurt povestea ei, pentru a-ti face o idee cu privire la cum pot decurge lucrurile.

Initial a aplicat pentru un interviu in cadrul unui studio despre care stia si nu prea detalii complete. Prima intalnire a fost una promitatoare, o gramada de avantaje i s-au prezentat, care clar au convins-o ca merita sa aleaga respectivul studio.

A venit in sfarsit ziua in care trebuia sa fie platita – banii erau virati in cont o data la doua saptamani. Ziua ei de lucru se apropia de sfarsit si nici un semn de bani. Dupa o saptamana de la acea data, mai multe modele printre care si ea au ales sa rupa colaborarea cu studioul.

Urmatorul studio in care a lucrat deja parea mai promitator. Colegele erau primitoare si o ajutau cand era necesar. Dar nu se putea sa fie totul roz nici aici – ziua de plata a fost respectata, dar procentul ce a fost retinut pentru serviciile de cosmetica, ce initial i-au fost oferite din partea studioului, era unul peste masura de mare.

Lucrurile stau cu totul diferit de cand a descoperit Luxury Studio. Deja are 2 luni de cand este membra a echipei si simte cu adevarat ca a intrat intr-un colectiv unit. Drepturile ii sunt respectate si se bucura si de o remuneratie pe masura.

Numai dupa ce a analizat in detaliu oferta studioului a solicitat un interviu. Este deci important sa fii precauta atunci cand cauti sa te angajezi la un studio de videochat in Bucuresti si nu numai. Cand vrei sa faci o cariera in domeniu, cu atat mai mult trebuie sa iti dai interesul in acest sens.

Cu siguranta nu iti doresti sa ai experiente neplacute, precum cele mentionate, deci nu te pripi in a alege studioul din echipa caruia sa faci parte. Documenteaza-te corespunzator si apoi incearca-ti sansa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.