De ce sa optam pentru un bec vintage?

Nu știu dacă ați observat dar în ultima perioadă sunt foarte atrasă de decorările interioare. Pur și simplu nu mă pot opri din a căuta diverse accesorii care să îmi transforme casa în una unică. Tot de ceva timp mă simt atrasă de produsele vintage, îmi place modul în care ele se asortează cu restul casei. Prin căutările mele online am avut surpriza foarte plăcută de a vedea că există și becuri vintage. Imediat după ce am făcu această descoperire m-am și gândit cum ar arăta camera mea cu un bec vintage în locul celui normal.

Ce înseamnă bec vintage?

Mai bine haideți să începem prin a spune cum arată un bec vintage. Ei bine el arată aproape la fel ca un bec LED, singura diferență este dată de forma și culoare diferită pe care o are geamul. Aceste becuri sunt perfecte pentru amenajări interioare, pentru a scoate în evidență o cameră sau pentru a crea o atmosferă romantică. În plus aceste becuri sunt create pentru a se potrivi de minune cu aproape orice corp de iluminat. Pe mine aceste becuri m-au atras tocmai pentru că sunt speciale. Nu pot să nu mă gândesc cum arăta dormitorul meu dacă aș avea astfel de becuri. 

De unde putem achiziționa un bec vintage?

Locuri sunt, cred, mai multe. Cu toate acestea eu vă recomand să apelați la savelectro. Acest site ne pune la dispoziție foarte multe modele de becuri vintage și o gamă foarte diversificată de prețuri. Sunt sigură că dacă vreți să faceți o astfel de investiție veți găsi cel puțin un model pe placul vostru. În plus firma are mereu reducerii și promoții, deci puteți fi siguri că puteți avea de câștigat și din acest punct de vedere.

Acum aveți ocazia de a cumpăra un bec vintage pentru casa voastră și astfel să îi schimbați în totalitate aspectul. Plus că trebuie să recunoaștem că și oaspeții voștri vor fi încântați de noua achiziție. Nu ezitați să încercați, în fond nu aveți nimic de pierdut.

Trebuie să vă mărturisesc că în weekendul 24-26 noiembrie cei de la savelectro.ro vă pregătesc foarte multe reduceri. Veți avea ocazia de a achiziționa produse reduse chiar și cu 60%. Asta nu este însă tot, dacă doriți puteți folosi codul SAVBF pentru a beneficia de 15% reducere la produsele care nu vor fi reduse în acest weekend. Este cel mai bun moment pentru a testa produsele savelectro, veți vedea că nu veți regreta alegerea făcută.

 

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.