Ceas Haemmer BD-04 Mila Dark Secret Editie Limitata 999 bucati

Noua colectie a brandului Haemmer face parte din colectia de ceasuri barbatesti ce apartin stilului Casual / Fashion, marca germana produce ceasuri de calitate superioara la preturi accesibile.

Ceasurile Haemmer sunt ceasuri barbatesti din colectia cu numele Mila Dark Secret, acestea pot fi gasite pe piata in doua variante, ceasuri barbati   Casual / Fashion si categoria ceasuri dama   Casual/ Fashion.

Ceasul Mila Dark Secret este un ceas gandit pentru acei barbati care isi doresc sa faca o trecere brusca de stil vestimentar, este un ceas prezent pe piata in editie limitata si este  creat pentru barbatii cool care se imbraca casual si arata grozav fara sa faca prea mare efort.

Ceasul Mila Dark Secret este compus dintr-o carcasa rotunda, ceasul are un display analog, acesta mai este numit si clasic. Geamul ceasului este compus din cristal mineral durificat, un material care rezista la zgarieturi, ceasul este prevazut cu indicatori de culoare rosegold, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 45 mm, cu o grosime de 14 mm, capacul ceasului este infiletat, beneficiaza de cristale semipretioase iar odata cu achizitionarea ceasului vei primi doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului Mila Dark Secret este quartz, carcasa ceasului este din fierul fin otel inoxidabil, cantareste 110 grame, acest mecanism quartz are in principal componente electronice, aceste ceasuri sunt alimentate pe baza de baterie, timpul este masurat sub aspect mecanic, acesta este un ceas care nu rezista la apa. Bratara ceasului este din piele, culoarea materialului este neagra, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, ceasul indica              data, are  cronograf, indica ora, minute si secunde.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceasuri dama sau ceasuri barbatesti  al brandului Haemmer, este o alegere ideala pentru persoanele ce au deprinderi de trendsetter.

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.