Tendintele revin – Cum sa iti alegi cea mai potrivita rochie

Se spune ca moda are obiceiul de a readuce in atentia publicului consumator tendinte care au fost in voga cu multi ani in urma. Aceasta reinventie are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de cumparaturi care se regasesc in anumite trenduri demult apuse. Rochiile din tricot, spre exemplu, au avut mare trecere in vremea lui Ceausescu. Fetele erau in pas cu moda internationala gratie revistelelor de moda care se vindeau pe sub mana. Usor usor, acestea reuseau sa faca rost de materiale si sa isi faca singure hainele. Unele dintre cele mai frumoase fuste erau impletite chiar de catre bunici, talentul lor fiind unul nemasurat.

Rochiile tricoate au revenit la moda si sunt cautate atat de catre tinere, cat si de femeile trecute de prima tinerete care vor sa aiba un look feminin la locul de munca. O astfel de alegere este perfecta pentru niste rochii de iarna datorita faptului ca sunt calduroase si extrem de confortabile. In general, astfel de piese vestimentare pot fi realizate acasa de catre niste maini dibace sau pot fi cumparate direct din magazine, unde se gasesc sub diverse culori si croieli. Tot ce conteaza este alegerea unui model care sa se potriveasca siluentei pentru ca rezultatul final sa fie unul pe masura asteptarilor.

O tinuta nu este completa decat atunci cand accesoriile sunt si ele alese. In cazul unei rochii din tricot, femeile trebuie sa aleaga anumite tipuri de posete care se potriveasca si care sa intregeasca outfitul.  Gentile din piele sunt la mare cautare pentru ca sunt mult mai rezistente si mult mai usor de intretinut. Este adevarat ca pretul de achizitie este unul putin mai ridicat, insa investitia se dovedeste a fi una cu adevarat profitabila.

Pentru un look casual, specialistii recomanda gentile de umar, acesta avand un rol mult mai practic. Sunt usor de purtat si destul de incapatoare pentru a cuprinde toate obiectele necesare unei femei. In cazul in care evenimentul la care trebuie sa participe este unul elegant, se mizeaza pe o geanta plic care sa completeze tinuta aleasa astfel incat aparitia sa fie una de milioane.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.