Social media: 3 tips-uri pentru un feed de Instagram ATRACTIV!

 

Daca, in trecut, obisnuiai sa postezi pe retelele sociale orice fotografie ti se parea suficient de interesanta, acum lucrurile stau diferit. Spre deosebire de Facebook sau Twitter, Instagram a devenit, in ultima perioada, locul de intalnire a tuturor celor pasionati de arta fotografica si design. Astfel se explica faptul ca feed-urile sunt din ce in ce mai estetice, creative si speciale.

Daca doresti ca fii in pas cu trendurile in materie de social media, citeste pana la final acest articol si pune in practica sfaturile de mai jos!

Iata 3 tips-uri UTILE pentru un feed atractiv de Instagram!

  1. Include in fiecare fotografie un element special

Daca iti doresti sa ai poze originale, care sa trezeasca interesul utilizatorilor si sa ii determine sa te urmareasca, include in fiecare imagine un element unic, care sa iasa in evidenta. De exemplu, daca te fotografiezi in fata unei cladiri monocrome, poarta o geanta colorata, precum cele de la http://melimeloparis.ro/produse/genti-dama.html, care sa sparga monotonia si sa ofere pozei acel ceva special. De asemenea, daca porti un element vestimentar colorat, integreaza-l intr-un cadru potrivit, pentru a crea un efect artistic inedit.

  1. Include-te pe tine in fotografii!

Mai multe cercetari in domeniu au aratat faptul ca utilizatorii de Instagram isi doresc sa vada chipuri umane, emotii si naturalete. Asadar, chiar daca profilul tau este predominat de peisaje sau alt tip de fotografii, ai grija sa postezi, in mod constant, si imagini care sa te surprinda pe tine. De exemplu, daca ai un cont dedicat zonei fashion, prezinta tinute si stylinguri. In acest sens, poti da click pe urmatorul link pentru a-ti achizitiona accesorii noi. Poarta elemente inedite si expune-ti personalitatea, in cadre spontane si autentice!

  1. Respecta o anumita cromatica

Un element esential pentru un feed armonios si atractiv este si cromatica aleasa. De exemplu, daca vei posta o fotografie in tonuri de verde, care surprinde un peisaj din natura, urmata de imaginea unei cafele si, apoi, o poza alb-negru, contul tau nu va arata deloc unitar si ingrijit. In schimb, daca te vei axa pe cateva culori si o anumita estetica, vei reusi sa formezi un tablou complet si, de ce nu, o intreaga poveste! Poti alege o singura culoare puternica, precum rosu sau albastru, care sa reprezinte un pattern in postarile tale sau, din contra, te poti orienta catre diverse nuante pastelate, combinate armonios.

 

Asadar, daca doresti sa obtii un feed atractiv si original pe Instagram, tine cont de sfaturile de mai sus si aplica-le!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.