Vacanta de vara in China

China reprezinta pentru multi o tara unica. Nu sunt multe persoane care se gandesc sa-si faca vacanta in China, cu toate acestea ar trebui sa stiti ca un astfel de loc de vacanta va fi unul perfect pentru voi. Veti putea descoperi o multime de lucruri si cu siguranta aceasta tara va va fascina foarte mult. China se bucura de peste 4000 de ani de istorie, aceasta tara fiind apreciata pentru numeroasele lucruri cu care a contribuit la dezvoltarea umanitatii. Marele Zid Chinezesc reprezinta pentru multe persoane un obiectiv ce ar trebui vizitat.

Acest zid se intinde de-a lungul Chinei, avand 6430 km. Zidul este lucrarea multor dinsastii care s-au succedat in China. O alta atractie din China este Orasul Interzis. Acesta reprezinta una dintre cele mai grandioase comori ale Chinei. In cadrul acestui complex veti gasi 9,999 camere, cu una mai putin decat cifra care reprezinta „Perfectiunea Divina” in traditia chineza. Muntii Karst din Yangshuo atrag si ei numerosi turisti. Acesti munti sunt apreciati pentru frumusetea lor. Fluviul Yangtze ofera turistilor niste privelisti spectaculoase. Acest rau isi revarsa apele in Marea Chinei de Est. Tot in China, veti mai putea vizita si Razboinicii din teracota.

Aceasta armata a fost ingropata de primul imparat al dinastiei Qin. Aceasta armata este alcatuita din mii de statui de dimensiune 1:1. Fiecare statuie are niste trasaturi unice. Veti constata ca daca veti dori sa va faceti concediul in China, ar trebui sa optati pentru un sejur inca din aceasta perioada. Veti vedea ca acest sejur va fi mai ieftin daca veti face rezervarile din timp. China reprezinta o tara ce merita descoperita si cu siguranta o veti aprecia foarte mult. Aceasta tara ofera numeroase comori si veti constata ca veti avea parte de numeroase surprize placute daca veti alege aceasta destinatie de vacanta.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.