Cum sunt produsele de la Matar.ro? – Review

Bine v-am regăsit, dragii mei cititori. Pentru că 2017 se apropie de final acesta va fi ultimul review de pe acest an. L-am păstrat la sfârșit pentru că este despre un site care m-a cucerit într-un mod foarte frumos anul acesta. Cei care mă urmăresc pe Instagram sau pe Facebook știu deja că în luna octombrie am primit această pereche de ghete:

GHETE CU TOC IMBLANITE DORA

Pentru cei care nu știu le-am achiziționat de pe site-ul matar.ro, site despre care v-am vorbit în acest articol. La puțin timp după ce am scris articolul a sosit și perechea de ghete din pozele de mai sus. Trebuie să vă mărturisesc că nu mă așteptam la ceva de calitate. De ce? Pentru că prețul a fost(și este) unul foarte mic, îmi era greu să cred că o  pereche de ghete care costă sub 100Ron mă poate ține mai mult de o lună. Cu toate acestea chiar și în acest moment ghetele arată la fel ca la început.

Ce mi-a plăcut la această pereche de ghete?

  • Că putem da ușor senzația că purtăm două perechi diferite de ghete. Cum facem asta? Simplu: prima oară purtăm ghetele ca în poza de mai sus, ele vor fi o pereche normală de ghete cu lungime medie. La următoare întâlnire, însă, putem opta pentru micșorarea ghetelor, mai exact le putem face să pară niște ghete mici. În acest fel le vom putea asocia la mai multe ținute și nu va părea că purtăm mereu aceeași încălțăminte.
  • Tocul este foarte comod. Trebuie să vă mărturisesc că inițial mi-a fost teamă să le aleg, am o mare problemă cu tocurile, dar cu toate acestea aceste ghete sunt perfecte. Eu le-am purtat și 8 ore în picioare fără a avea probleme.
  • Se curăță foarte ușor. Nu stau tocmai în cel mai frumos cartier al Craiovei așa că nu de puține ori am ajuns în stația de autobuz cu ghetele murdare. Cu toate acestea aceste ghete se curăță foarte ușor, tot ce aveți nevoie este un șervețel umed.
  • Sunt foarte călduroase. Materialul din interiorul lor ține foarte bine de cald, lucru care este perfect mai ales dacă vă doriți să le asociați la o rochie.
  • Mărimea s-a potrivit la perfecție. Cum am piciorul cam mare la început mi-a fost teamă că nu mi se va potrivi mărimea, cu toate acestea folosindu-mă de tabelul de pe site am reușit să fac cea mai bună alegere.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile care mi-au la această pereche de ghete, dacă îmi voi mai aminti și altele voi reveni cu un update.

Legat de cei de la matar.ro nu pot decât să vă spun că sunt unul din cele mai frumoase și ok site-uri cu care am lucrat anul acesta. Comanda a fost procesată foarte rapid și la fel de repede am și ajuns în posesia ei. Trebuie să vă mărturisesc că cel mai greu lucru la acest site este alegerea unei singure perechi de ghete. Efectiv au sute de produse pe site, iar modelele sunt de ultimă generație ceea ce înseamnă că a te opri la un singur produs este aproape imposibil.

Dacă și voi vreți să vă cumpărați încălțăminte online, atunci ar trebui să apelați la acest site.

Mai multe poze cu ghetele:

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.