Apa minerala natural alcalina Gorna Bania – proprietati si beneficii pentru organism

Suntem ceea ce consumam, sanatatea corpului nostru este dictata intr-un procent de peste 80% de alimentele si bauturile pe care le ingeram. Prea putini dintre noi acordam atentia necesara acestor aspecte, iar rezultatele le simtim pe propria piele, in functie de obiceiurile pe care le dezvoltam. De cate ori te-ai intrebat daca apa pe care o bei este cea mai sanatoasa sau daca aceasta ar putea in vreun fel sa iti afecteze starea de sanatate?

Daca este un capitol necunoscut tie, te invit sa citesti in continuare cateva informatii cu privire la importanta calitatilor apei consumate, referindu-ma la un produs popular pe piata, apa minerala natural-alcalina Gorna Bania. Exista mai multi distribuitori ai acesteia pe piata, deci de preferat este sa te orientezi dupa cei care ofera produsul cu pH-ul unic de 9,79. Apa izvoraste din Muntii Lyulin, fiind renumita pentru calitatile deosebite pe care le prezinta, precum si pentru actiunea sa antisclerotica, antitoxica si antigeronotolica.

Proprietatile si beneficiile apei minerale Gorna Bania

Este renumita pentru statutul de apa cel mai putin mineralizata din intreaga Europa, aceasta prezentandu-se intr-o stare limpede, naturala, pura, fara miros si culoare, cu un continut de sodiu de 29.24 mg/l. Datorita acestor proprietati, nu exista contraindicatii in ceea ce priveste consumul sau. Mai mult decat atat, in continutul sau nu se regasesc metale grele sau elemente ce se acumuleaza si fac rau in timp organismului uman.

Interesul fiecaruia ar trebui sa fie de a-i oferi corpului o apa calitativa, pentru a mentine echilibrul necesar si pentru a-l feri de riscurile la care o apa cu proprietati sarace l-ar supune. Am ales ca exemplu apa Gorna Bania pentru ca este dintre putinele ce merita mentionate pentru calitatile sale. Dupa specialisti, este potrivita pentru consumul zilnic, fara o limita cantitativa impusa. Atat adultii, cat si copiii o pot bea ca inlocuitor al apei furnizate prin reteaua de apa potabila.

Atunci cand este folosita in mod regulat, se resimt beneficiile sale mai ales in cazul persoanelor care se confrunta cu tulburari de natura renala, gastrointestinala, urologica sau ale ficatului si vezicii biliare.

Inca din anul 1887 au inceput sa se faca studii pe aceasta apa, asigurandu-se astfel faptul ca are o compozitie stabila atat chimic, dar si fizic, alaturi de o puritate microbiologica impecabila. Adancimea de la care este extrasa reprezinta principalul motiv pentru are se prezinta astfel, apa avand oricine abisala.

Toate acestea reprezinta dovada de care avem nevoie pentru a ne convinge ca posibilitatea de contaminare externa sau a oricarei influente este exclusa. Stabilitatea compozitiei chimice dovedita din momentul descoperirii izvorului vine ca un plus la toate beneficiile sale.

Inca un lucru pe care doresc sa il mentionez cu privire la apa Gorna Bania ce poate fi gasita si comandata de pe sacagiu.ro este legat de cercetarile experimentale facute asupra ei cand intra in contact cu bacteriile artificiale. Se pare ca desi realizata contaminarea, dezvoltarea acestora este impiedicata pentru o perioada de pana la 10 zile, in tot acest timp apa activandu-si efectul de purificare.

Acestea sunt putinele mentiuni pe care am tinut sa le expun cu privire la aceasta apa minerala natural-alcalina, despre care sunt sigur ca multi dintre cititori nu prea stiu sau au auzit doar fugitiv. In orice caz, produsul poate fi comandat de pe sacagiu.ro la un pret accesibil, zic eu, in raport cu beneficiile pe care le prezinta.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.