Nunta alpina

 

De la inceput am stabilit ca nunta noastra sa fie in mijlocul naturii fiindca atat familiile noastre, cat si prietenii apropiati, adica nuntasii, iubim cu totii muntele.

In plus, ne-am dorit o nunta atipica si cum poate fi altfel decat una cu mirele si mireasa pe schiuri? Dupa noi sa vina nuntasii, sa alunecam pe partie, eu imbracata in rochie de mireasa, purtand o capa alba din blana, domnisoarele de onoare sa poarte rochii versatile argintii.

Sa primi binecuvantarea pe partie si sa ne retragem la cabana unde sa petrecem pana in zori! Meniul sa fie tipic romanesc, iar principala bautura: vin fiert cu coaja de portocala si scortisoara.

Nunta noastra alpina, restransa si originala a fost posibila cu ajutorul platformei RomaniaTonight.ro, care mediaza cazare hoteluri, pensiuni si apartamente in regim hotelier https://www.romaniatonight.ro

Am inchiriat localul si am organizat totul cu maxima atentie. Am hotarat ca nunta sa tina trei zile si trei nopti ca in povesti, iar pentru asta, in fiecare zi vizitam o satiune cu tot ceea ce are ea mai reprezentativ, fiindca eram siguri de cazare Valea Prahovei .

Totul a inceput la Campina, la Muzeul Memorial Nicolae Grigorescu si la Castelul Iulia Hasdeu. Carul cu boi, lumea rurala zugravita de Grigorescu este pe cale de disparitie si observam cu durere acest lucru. Ne raman insa aceste capodopere prin intermediul carora o putem reconstitui.

La Comarnic, urmele de praf de ciment inca acopereau  orasul, la Azuga am putut trece pe la Fabrica de Bere. Si la Busteni, cum oare am petrecut? Pai am facut cununia religioasa la Manastirea Caraiman, intr-un cadru intim, feeric si ne-am jurat credinta si iubire vesnica la Cascada Urlatoare, in locul in care se intretaie energiile pozitive ale pamantului cu cele ale cerului. Se spune ca toate dorintele puse in gand in acest loc se indeplinesc. De dragul vietii de castel care ne astepta, nu am ratat vizitarea niciunuia dintre cele prezente pe traseu! Asa ca am vizitat si Castelul Cantacuzino.

Pentru a fi liberi, singuri si a sarbatori in intimidate am inchiriat noi una dintre cele mai bune cabane Sinaia .

De nunta noastra facuta pe Valea Prahovei, la cabana din muntii se va vorbi cat vor trai pe pamant participantii la ea, caci  nu vezi in fiecare zi mireasa si ginerica pe schiuri…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.