Lapte praf pentru nou-nascuti

 

Faptul ca ai devenit mama este un motiv imens de fericire. Este un sentiment unic de implinire pe care niciun alt eveniment nu il poate surclasa. Uneori, acest moment poate fi tulburat de anumite situatii neprevazute ce te pot afecta si pe tine si pe micul pui de om. Una din neplacerile des intalnite de mame este incapacitatea de a alapta copilul. Probleme de sanatate sau, pur si simplu, lipsa lactatiei, nu ii permit proaspetei mamici sa ii ofere noului nascut singura sursa de hrana pe care acesta o va primi pana la 4-6 luni. Sunt femei care se demoralizeaza extrem de mult din cauza acestui lucru, si nu le putem condamna. Totusi, nu trebuie sa disperam.

Nou-nascutul poate fi hranit cu lapte praf. In primul rand, trebuie sa vorbesti cu neonatologul si sa hotarati impreuna ce formula de lapte sa ii administrati sugarului. Desigur, in final, bebe este cel care va decide ce ii place. Din ce in ce mai multi nenonatologi recomanda, si foarte multi copii accepta inca din prima zi, formula de lapte praf Topfer. Este vorba destre un lapte praf produs in Germania, provenit din lapte din fermele din Alpi, de la animale hranite cu produse bio si crecute in zone speciale fara poluare, cu apa curata, aer nepoluat si elemente strict controlate de specialisti. Pentru nou-nascuti, exista lapte Topfer 1, special creat pentru acestia. Contine vitamine, minerale si alte elemente dozate in asa fel incat sa ii ofere nou-nascutului tot ce are nevoie pentru a nu simti lipsa laptelui matern. Desigur, nu va sfatuiesc, in cazul in care aveti lapte suficient si il puteti hrani pe cel mic exclusiv la san, sa renuntati la acest lucru. Laptele de mama este singurul lapte complet. Folositi formula doar daca este absolut necesar. Nu va speriati insa daca cel mic consuma doar lapte praf din prima zi. Nu i se va intampla nimic rau si se va dezvolta la fel de frumos. Pana la urma, anumite lucruri mai tin si de mostenirea genetica pe care o aduce sau de grija cu care este inconjurat copilul. Asadar nu este nicio tragedie daca nou-nascutul va fi hranit exclusiv cu formula de cand s-a nascut. Atata timp cat neonatologul a supravegheat primele mese si totul este in regula, continuati cu incredere. Daca bebe a acceptat Topfer din prima zi, nu ii schimbati formula decat daca cel mic nu o mai tolereaza din anumite motive.

Pentru ca, este un efort financiar sa cumperi lapte praf pentru o perioada de timp asa de mare, cel mai bine este sa cautati acel magazin care va ofer cel mai bun pret. Ca o recomandare, pana in momentul de fata, bebelusultau.ro este magazinul online unde puteti gasi toate tipurile de formula de la Topfer, incepand din prima zi de viata a celui pana in momentul in care laptele devine masa de completare. Preturile oferite pe site sunt cele mai mici de pe piata. Asa ca, de aici aveti ocazia sa achizitionati acest lapte de calitate superioara la un pret foarte bun.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.