Husa Samsung, accesoriul ce protejeaza cel mai bun ecran montat vreodata pe un telefon mobil

Mult asteptatul model de telefon mobil al celor de la Samsung a fost prezentat si asa cum era de asteptat acest nou model ofera facilitati ce nu au mai fost oferite pana in momentul de fata de nici un telefon mobil ceea ce face ca Samsung Galaxy S9 sa fie cel mai bun telefon mobil lansat pana in momentul de fata si cu siguranta va fi unul dintre cele mai bune si in viitor. Avand in vedere acest lucru dar si pretul cu care este comercializat acest telefon mobil este absolut obligatoriu ca acesta sa fie utilizat impreuna cu o husa de protectie. Cand zic acest lucru nu ma refer la orice tip de husa pentru telefon mobil ci la huse Samsung Galaxy S9 pentru ca acest tip de husa este special conceputa pentru acest model de telefon, oferindu-i acestuia cel mai mare grad de protectie pe care il poate oferi o husa pentru telefon mobil. Unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie utilizata o husa Samsung Galaxy S9 este faptul ca aceasta protejeaza ecranul telefonului mobil, ecran care in cazul lui Samsung Galaxy S9 este cel mai performant ecran instalat pana in acest moment pe un telefon mobil, indiferent de brand-ul telefonului mobil. Tehnologia Infinity Display este cea mai performanta tehnologie utilizata vreodata in constructia unui ecran pentru telefon mobil. Gratie acestei tehnologii acuratetea imaginilor este pur si simplu impresionanta. Acest ecran ofera o rezolutie de 18:5;9, fiind din acest punct de vedere nu doar cel mai bun ecran instalat vreodata pe un telefon mobil ci si unul dintre cele mai bune ecrane instalate vreodata pe un televizor 4K, laptop sau tableta.

Un alt aspect care face ca acest ecran sa fie cel mai bun ecran instalat pe un telefon mobil este faptul ca acesta ofera o imagine extrem de apropiata de realitate indiferent de unghiul din care este privit ecranul telefonului mobil, lucru care nu sa mai intamplat pana in acest moment pe un alt telefon mobil.

In concluzie, Samsung Galaxy S9 a meritat asteptarea si cu siguranta isi merita banii chiar daca are un pret de achizitie destul de mare pentru puterea de cumparare din tara noastra.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.