Spune adio problemelor tehnice!

 

O pana sau o explozie a unei anvelope in cazul unui camion sau unui utilaj agricol pot da mari batai de cap in inlocuirea cauciucului deteriorat daca nu este utilizat un aparat dejantat sau masina dejantat si poate intrerupe un intreg ciclu. Acestea sunt aparate de montare si de demontare a anvelopelor pe janta. Din pacate la noi in tara sunt destul de putine vulcanizari si service-uri care se ocupe de astfel roti de mari dimensiuni.

Cel putin un aparat dejantat sau masina dejantat ar trebui sa existe in service-uri. Este foarte util si practic, usor de folosit si nu necesita experienta indelungata.

Rapiditatea cu care se executa schimbarea anvelopei este un punct forte in special cand este vorba de roti de dimensiuni mari. Clientii pun foarte mare accent pe lucrurile care merg ca unse iar acest aparat cu siguranta va multimi pe toata lumea.

Un alt avantaj este precizia de care da dovada in timpul executarii operatiunilor fiind extrem de precis eliminand astfel orice risc din care jantele pot fi deteriorate in timp ce angajații schimba manual anvelopele.

Din fericire cei de la Elevatoare Auto vin in ajutorul nostru cu aparate profesionale de jantare/dejantare pentru ca fiecare sarcina sa dureze cat mai putin.

Un aparat profesional poate fi folosit pentru toate dimensiunile de roti, inclusiv pentru camioane si utilaje agricole.

Pe site-ul celor de la Elevatoare Auto, clientii pot gasi aparatura potrivita pentru nevoile lor, datorita diversitati. Alte particularitati pe care le pot avea masinile dejantare sunt ca acestea pot fi actionate manual sau prin intermediul unui joystick si ca pot fi special pentru jantare, pentru dejantare sau mixte.

Mai mult de atat, Elevatoare auto, garanteaza calitatea produselor prin avizele si certificatele oferite pentru aceste aparate, care se incadreaza in normele globale pentru standardul produselor.

Cu un astfel de aparat o afacere in domeniul vulcanizarii poate deveni mai profitabila atat pentru client cat si pentru firma.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.