Notitele Ionelei despre Zivara

Ionela este o bloggerita talentata si harnica si obisnuieste sa isi ia notite despre orice serviciu util  disponibil pe internet. Intr-o zi, ea a gasit firma personalizare textile zivara si dupe ce s-a informat, iata ce a scris in jurnalul ei:

19 martie, 2018. Astazi am gasit cea mai buna firma de personlizat textile din Romania si nu m-am putut abtine sa nu-i testez serviciile. Iata ce puncte tari care sustin activitatea firmei am remarcat:

-comportamentul ireprosabil fata de client. Cum am intrat pe site, consultantul era la post, m-a informat despre acest lucru si am discutat despre servicii si produse. A dovedit politete maxima, iar acest lucru m-a atras. De la el am aflat ca broderia computerizata se face si dupa modele propuse de client, dar fara exagerari, fiindca broderia nu este atotputernica la fel ca imprimarea.

-aici se pot personalize sorturi si se pot comanda uniforme bucatari-ospatari personalizate.

Va imaginati ce haioase ar fi camasile avand o brodatura delicata ce reprezinta un pui fript sau un tort! Ionela s-a gandit cat de mult iubeste ea crizantemele albe, flori prezente pe blogul ei si si-a comandat tricouri si sort cu aceste broderii.

-personalizarea se face prin trei procedee: imprimare, termotransfer si broderie computerizata

-se pot personaliza si prosoapele ca fiecare sa-l foloseasca pe cel personal si halatele de baie, dar si sacosele de cumparaturi si veste de iarna captusite cu polar

-in cazul in care nu aveti obiectele pe care doriti sa le personalizati, gasiti pe site: camasi finute din poplin, prosoape de baie de diferite dimensiuni si halate de baie din bumbac 100%

-experienta firmei se masoara in numarul de produse personalizate si livrate si al clientilor multumiti. Ei au imprimat sau brodat peste 100 000 de produse si peste 96% dintre clienti s-au declarat supermultumiti.

Ionela a vazut prin orasele mari uniformele ospatarilor de la restaurantele de lux  personalizate de Zivara, dar si la campanii umanitare sau de voluntariat a remarcat tricouri, sepci, felurite obiecte promotionale si s-a gandit ca pe langa obiectele peronale sa isi faca reclama blogului cu promotionale realizate aici.

Un caiest deschis, un stilou gata de actiune si cateva crizanteme puse in locul unde caietul era deschis, sa nu se inchida au fost solutiile de personalizare creativa propuse de firma.

Produsele utile si frumoase au sosit la timp, iar rezulatul era remarcabil. Erau atat de deosebita, incat colaborarea dureaza si acum si va dura pana la batranete.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.