Vacanță de vedetă cu Christian Tour!

Cine a spus că viața de vedetă este ușoară sigur nu a avut de a face cu paparazzi, cu fanele care își doresc sute de poze și autografe. Atunci când am decis să devin actor nu m-am gândit că voi renunța la viața mea personală, că fiecare mișcare îmi va fi urmărită atent, atunci când părăsesc casa. Singurele mele momente de fericire sunt cele de pe platourile de filmare, orele petrecute cu scumpa mea soție și vacanțele incognito. Cine sunt eu? Sunt Burak Özçivit și trebuie să vă mărturisesc că am obosit. După serialul fenomen „Kara Sevda” și cele două filme „Kardesim Benim”, m-am decis să iau o pauză lungă de la filmări. Pentru că în Turcia nu mă pot bucura de timpul liber am decis să pregătesc o vacanță de vis pentru mine și soția mea Fahriye.

Ca să fiu sigur că totul va fi perfect voi opta pentru vacanțe Christian Tour. Printre destinațiile propuse de ei se numără și Egiptul. De foarte mult timp mi-am dorit să vizitez această țară și chiar dacă știu că nu va fi ușor să mă ascund de paparazzi, sunt decis să îmi asum acest risc. Egiptul m-a fascinat încă de mic, iar acum că am ocazia de a îl vizita nu știu de unde să încep. Christian Tour îmi oferă mai multe pachete de servicii, unul mai atractiv decât celălalt.

Cred că mă voi opri asupra unei vacanțe în HURGHADA, am văzut genul de hotel care ne-ar cuceri atât pe mine cât și pe Fahriye. Este un hotel de 5 stele, care oferă turiștilor momente de neuitat. Cazarea la această unitate ne va asigura accesul la o plajă privată, ceea ce înseamnă că ne vom putea bucura de intimitate. Nimic nu va fi mai frumos decât să vedem apusul și răsăritul soarelui împreună, să ascultăm în liniște valurile. În plus printre facilitățile oferite de hotel am observat: centru SPA, numai bun pentru scumpa mea soție, dar și posibilitatea de a practica sporturi nautice, perfecte pentru mine. De foarte mult timp îmi doream să mă apuc de scufundări, iar acum se pare că am această șansă.

Pentru că nu ne place să ne facem griji cu privire la mâncare am decis să optăm pentru o ofertă All Inclusive. Trebuie să vă recunosc că m-a încântat faptul că în cadrul hotelului există 4 restaurante, deci vom avea la dispoziție o gamă variată de preparate. În felul acesta atunci când vom avea ocazia vom mânca direct la hotel, iar când vom dori o schimbare vom mânca în oraș.

De a lungul celor 7 zile de vacanță vom putea vizita mai multe atracții turistice din Egipt. Pentru a nu fi recunoscut eu voi opta pentru o galabie și un turban asortat, în plus mă voi asigura că ochelarii de soare îmi vor fi mereu alături. Fahriye cel mai probabil v-a purta tot pentru o galabie, de această dată realizată special pentru femei, dar și ochelari de soare și mandil.

O dată ținutele pregătite suntem gata să descoperim misterele ascunse ale Egiptului. Garantat vom acorda o zi pentru Acvariul Mării Roşii, aici sunt adăpostite cele mai frumoase exemplare de animale acvatice. Este locul în care putem face cunoștință cu lumea ascunsă a „apelor”. De asemenea nu am putea rata o excursie pe Valea Regilor- Luxor, astfel vom putea vedea piramidele și să ne bucurăm de misterele Egiptului. În una din zile mi-am propus să vizităm Safaga, acesta este locul din care musulmanii își încep călătoria spre Mecca. Ceea ce înseamnă că cel puțin o dată în viață voi mai reveni în aceste locuri pentru a porni spre Sfânta Moschee de la Mecca.

Articol scris pentru proba numărul 14 din Spring SuperBlog 2018!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.