Păreri și impresii despre Pure Color nuanța 6.80

Salutare! Dacă mă urmăriți pe facebook sau pe Instagram deja știți că am participat la campania #PURECOLOR organizată de cei de la Buzztore și Schwarzkopf România.

În cadrul campaniei am primit un frumos colet care conținea:

  • 2x Schwarzkopf #PURE COLOR nuanța 6.80
  • 1x Brosura Girl Just Wanna Have Fun
  • 6x seturi stickere fun, acestea au ajuns la 5 prietene
  • 5x teste de personalitate
  • 1 pachet de carti de joc
  • 1 set de accesorii funny

Puteți vedea în poza de mai sus produsele primite. Eu am ales nuanța 6.80 pentru că mi-am dorit de foarte mult timp să fiu roșcată. Dacă vă aduceți aminte acum un an sau doi am optat pentru o nuanță deschisă de roșcat și nu am fost foarte mulțumită, mai ales că s-a decolorat repede. Pentru că am vrut să se observe mai bine vopseaua am decis să îmi decolorez vârfurile, nu s-au decolorat complet, dar asta e altă poveste.

La începutul acestei luni am decis să mă vopsesc. Înainte de a vă povesti cum a fost această experiență pentru mine, haideți să vă arăt și să vă spun ce se găsește într-o cutie de Schwarzkopf Pure Color:

  • o pereche de mânuși
  • 1 sticluță pentru aplicare care are în ea loțiunea fixatoare
  • 1 tub cu gel colorant în nuanța aleasă
  • 1 balsam pentru păr

Printre ingredientele pe care le conține această vopsea întâlnim și:

#aloe vera

#extract de cactus

#ulei de jojoba

 

Eu nu am folosit sticluța de aplicare deoarece m-am obișnuit să mă vopsesc în bolul acela clasic. Trebuie să vă menționez că această vopsea este sub vorba unui gel și tocmai de aceea nu curge. Se aplică foarte ușor pe păr și nu afectează rădăcinile. Spre deosebire de alte vopsele de păr aceasta nu necesită foarte multă clătire, mie chiar mi s-a părut că surplusul s-a înlăturat destul de repede. Puteți vedea mai jos câteva poze before and after:

Asa cum v-am promis ieri am revenit cu poze, dupa ce am incercat vopseaua de par Schwarzkopf Pure Color 6.80. Eu sunt multumita de ea, chiar daca ma asteptam la o nuanta mai deschisa. Ce beneficii am observat la aceasta vopsea? ❣Nu curge, efectiv textura ei este una asemanatoare gelurilor si tocmai de aceea este foarte greu sa patezi obiectele din jur. ❣Nu arde parul. Dupa ce am folosit-o parul meu era foarte matasos, nu aspru cum se intampla in cazul vopselurilor de par clasice. ❣Doua cutii sunt suficiente pentru parul meu. Inainte vopseaua de par se termina aproape la limita, de aceasta data insa a fost suficienta. Voi reveni in curand cu mai multe pareri, mai ales ca sunt foarte curioasa cum se va comporta dupa prima spalare. #notiteleionelei #SCHWARZKOPF #BuZZSTORE #purecolor #purehappiness #aloevera #extractdecactus #vopseapar #usordeaplicat #nucurge #uleidejojoba #buzzpurecolor

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Mi-a plăcut foarte mult rezultatul, culoarea este una superbă. Părul a rămas, după vopsire, la fel de mătăsos și de strălucitor. În plus am observat că se păstrează culoarea chiar și după spălare. Trebuie să vă mărturisesc că aceasta a fost prima vopsea la care la prima spălarea apa nu s-a colorat, efectiv s-a luat doar o cantitate foarte mică de vopsea. Puteți vedea mai jos poze făcute la aproximativ 3 săptămâni de la vopsire și după mai mult de 5 spălări ale părului.

Ce beneficii am observat la vopseaua Pure Color?

  • Nu curge!
  • Ușor de folosit.
  • Culoarea se păstrează pentru o perioadă lungă de timp.
  • Părul nu este afectat.
  • Nu are un miros puternic.
  • Părul este strălucitor și plin de viață, chiar după vopsire.

Eu vă recomand această vopsea, dacă vă doriți calitate.  P.S. Acum nu mai trebuie să mergeți la salon pentru o vă vopsi! O puteți face direct acasă cu ajutorul Pure Color.

Mulțumesc Buzztore și Schwarzkopf pentru că mi-ați oferit șansa de a testa această vopsea!

P.S. Dacă vreți și voi să testați complet gratuit produse vă puteți înscrie AICI! Pași care trebuiesc respectați sunt foarte simpli și tocmai de aceea sigur nu veți întâmpina probleme.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.