Cumpara produse Avon la pret special prin intermediul unui reprezentant Avon!

Sunt sigura ca nu sunt printre singurele femei care au descoperit fenomenul Avon la varsta adolescentei. Trebuie sa recunosc ca cel mai mult mi-au placut parfumurile din gama Avon. Nici prea scumpe, nici prea mici, numai bune pentru o pustoaica de liceu. Pe atunci nu exista o competitie in acest domeniu de vanzari, iar cei care activau in domeniul acesta erau foarte doritori sa vanda. In fiecare luna ma oprea cate o colega sau o prietena si ma intreba daca nu doresc sa ma uit prin  catalog si sa cumpar produse Avon.

Produse Avon – calitate si satisfactie garantata

Cand spui Avon te gandesti din start la produse de infrumusetare si parfumuri – cam acestea au fost la baza companiei. Au o gama foarte variata de produse, pentru femei, barbati si copii, incepand de la creme si lotiuni pentru corp, la produse pentru ingrijirea parului pana la parfumuri si produse de make-up. Personal sunt incantata de produsele de make-up, in special de fondurile de ten si creioanele pentru ochi, dar si de varietea de lacuri pentru unghii pe care o au si o diversifica in fiecare sezon.

Mai nou, se pot achizitiona si genti si articole de imbracaminte, ceea ce mi se pare o noua abordare a acestui brand, extrem de utila. Sa nu uitam de campania pe care o au la bijuterii, pentru strangerea de fonduri impotriva cancerului la san. Sunt niste bijuterii realizate cu atentie si finete si care pun in valoare orice stil.

Beneficiile unui reprezentant produse Avon

Cu toate avem prietene sau cunostinte care sunt reprezentante Avon si vorbesc despre numeroasele beneficii pe care le ai si cati bani poti castiga. In primul rand, e bine de stiut ca la Avon programul ti-l faci cum vrei tu. Nu iti impune nimeni un anumit numar de ore pe care trebuie sa il aloci, nici macar nu este obligatoriu sa trimit o comanda in fiecare luna. Practic esti propriul tau sef si castigi in functie de cat timp muncesti.

De asemenea, ai un discount de pana la 40% ca reprezentant pentru a-ti comanda produsele preferate si sa nu uitam de numeroasele cadouri pe care poti sa le primesti sau de diversele competitii la care poti sa participi. Livrarea este absolut gratuita si vine la tine acasa, iar plasarea comenzii se face online, prin intermediul contului tau de reprezentant sau direct de pe telefon printr-un sms.

Primavara aceasta te face reprezentant produse Avon

Avon se remarca prin programul de instruire pentru reprezentanti. Tot ce trebuie sa faci este sa aloci o ora din timpul tau pentru „Ora de Frumusete”. Aici vei fi pusa la curent cu notiunile de baza in ceea ce priveste categoriile de produse Avon, tehnici de machiaj  si tehnici de recomandare a produselor Avon. Toate acestea reprezinta increderea companiei in tine, pentru a-ti creste valoarea comenzilor si implicit a discount-ului.

Pe site-ul www.reprezentantavon.ro la sectiunea Reprezentant Avon exista o subcategorie, Inscriere ca reprezentant Avon cu un link pentru inscriere. Te invit sa citesti beneficiile de a fi reprezentant produse Avon si sa te convingi chiar tu de ce merita sa te implici in fenomenul Avon.

Daca nu iti doresti sa devii reprezentant Avon, pe acelasi site vei gasi pe cineva care se ocupa cu acest lucru si de unde vei putea achizitiona produse Avon la preturi speciale!

––––––––––-

CONTACT:

Telefon: 0762-657.660

Email: stela.avon@gmail.com

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.