Digital Parents Talks a fost la Craiova

Sâmbăta aceasta „coruptă” de Raluca Bădița am ajuns la workshop-ul organizat de Digital Parents Talks pentru bloggeri și jurnaliști. Îmi promisesem încă de când apăruse în mediul online formularul pentru participarea la workshop că mă voi înscrie, dar ca de obicei am uitat de el. Raluca însă nu s-a lăsat până nu m-a adus și pe mine la eveniment și chiar dacă am ajuns destul de târziu tot am aflat multe informații interesante. Totuși haideți să vorbim mai întâi despre ce s-a întâmplat la această întâlnire.

Digital Parents Talks Workshop

sursa: Parenting PR

Întâlnirea a avut loc la Ramada Plaza și trebuie să vă mărturisesc că mi-a plăcut foarte mult cum arată interiorul. Chiar a fost prima oară când am intrat în această locație și este deosebire între ea și fostul Hotel Jiu. Deci vă dați seama că evenimentul a fost și mai frumos.

În prima parte a workshop-ului s-a pus un mare accent pe bloguri, pe modul în care se atrag cititori și alte aspecte de acest gen. Mai apoi s-a discutat și despre SEO, cum se folosește, cum se aplică, mai pe scurt fix ce avem nevoie pentru a ne crește blogul. Tot datorită Ralucăi (v-am spus că o iubesc?) am reușit să văd o parte din prezentare și acum chiar îmi pare rău că nu am participat.

sursa: Raluca Badita

Astfel am avut ocazia de a afla că există două tipuri de SEO: On Page și Off Page. Primul se referă la tot ce facem noi pentru a ajuta un articol să urce în căutări. Cel de al doilea se referă la factori care de multe ori nu țin numai de noi: gen share-uri, numărul de link-uri care sunt puse către site-ul nostru. Știam deja că SEO nu se face ușor, dar nu mă așteptam să fie așa de greu.

Școala de bani

Sursa: Parenting PR

Cea de a doua parte a workshop-ului a fost reprezentată de atelierul practic – Școala de Bani. La acesta am ajuns și eu, chiar dacă pe final. Acest atelier a fost susținut de Adrian si Coralia, doi traineri BCR.

Mai pe scurt la acest atelier am aflat mai multe despre cum trebuie făcute economiile, cum putem realiza un plan financiar de succes. Trebuie să recunosc că m-au convins să încep să fac economii, de mult timp îmi doresc să fac asta, dar de fiecare dată zic de luna viitoare.

În încheiere vreau să le mulțumesc Laviniei și Anei pentru că au venit tocmai până la Craiova pentru a ne oferi aceste informații prețioase, dar și sponsorilor BCR și LIDL.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.