Urmeaza sa te muti de la parinti? Uite cum te poti descurca foarte bine!

Vine un moment pentru fiecare tanar cand trebuie sa isi ia viata in propriile maini si sa se mute de la parinti. Cei mai multi prefera sa faca acesta schimbare cand termina facultatea, astfel incat sa se poata intretine, pe cat posibil, singuri.

Si tu urmeaza sa te muti de la parinti? Ai terminat facultatea, te-ai angajat si vrei sa locuiesti cu prietenii tai? In acest caz, trebuie sa stii anumite lucruri pentru a te descurca cat mai bine!

Iata cum te poti descurca foarte bine cand te muti de la ai tai:

  1. Pentru inceput, este necesar sa cauti o locuinta a carei chirie sa ti-o permiti. Fara indoiala, va fi nevoie sa aloci timp pentru a merge la vizionari, de cele mai multe ori stabilite prin agentii. Astfel, va trebui sa ai o suma de bani si pentru aceasta eventualitate, cat si pentru garantia care se percepe de catre cei care inchiriaza, garantie care este echivalentul unei luni de chirie. Daca inca nu stai atat de bine cu banii, ia in considerare posibilitatea de a imprumuta un credit de nevoi personale pentru a-ti rezolva problema. Fireste ca il vei putea achita in cateva luni, pe masura ce iti vei reveni cu cheltuielile.

Sfat util: apeleaza la www.FixCredit.ro pentru a beneficia de rate fixe si aprobare rapida a imprumutului!

  1. Nu te muta singur! Chiar daca pare tentant sa locuiesti astfel, cheltuielile sunt mult mai mari. Nu imparti cu nimeni chiria, intretinerea sau facturile. In schimb, poti cauta o camera intr-un apartament cu doua-trei camere sau o garsoniera in care sa te muti alaturi de persoana iubita.

Sfat util: Ideal este sa gasesti o locuinta complet mobilata, astfel incat sa ai tot confortul dorit. In acest mod, nu vei fi nevoit sa aloci alti bani pentru a-ti satisface nevoile si dorintele.

  1. Invata sa gatesti! Fara indoiala, ai observat ca ai mari cheltuieli cu mancarea zi de zi. De aceea, ar fi foarte bine sa incepi sa gatesti chiar tu! Este clar ca inceputul va fi mai greu, iar mancarea nu o sa iti iasa de la inceput asa cum ai vrea, insa cu timpul te vei perfectiona. De asemenea, cel mai bine ar fi sa apelezi la cunoscuti pentru retete, intrucat cele de pe Internet nu sunt cele mai bune. Poate ca in imagini arata apetisant, insa in realitate gustul lor s-ar putea sa te dezamageasca.

Sfat util: Ia si la tine pachet, mai ales daca la pranz ai observat ca aloci o suma considerabila zi de zi.

Asadar,  atunci cand te muti de la parinti, asigura-te ca iti permiti chiria noii locuinte, ca nu trebuie sa suporti singur toate cheltuielile, dar si ca poti reduce unele dintre ele, prin masuri simple pe care le poti lua, precum gatitul.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.