Scoala de make-up Paulina Buldumea – Visul de a deveni make-up artist

 

Paulina Buldumea este un expert in domeniul frumusetii, un stilist de imagine, un make-up artist profesionist, un maestru de frunte, un profesor si mentor, director si fondator al Scolii de make-up Bucuresti, reprezentand, de altfel, si imaginea scolii de machiaj, avand experienta de a lucra cu clientii de peste 15 ani.

Daca ai visat mult timp la capacitatea de a crea propriul stil de imagine si de a folosi corect mijloacele cosmetice, atunci trebuie sa te inscrii la scoala de machiaj Bucuresti. Cursurile de machiaj sunt cele mai populare, iar profesorii sunt artisti make-up si maestri, care stiu cum sa ascunda cu indemanare neajunsurile si sa puna accentul pe virtuti. Cursurile de make-up pot fi alese de oricine si de cel ce are chiar si cea mai mica dorinta de a deveni un profesionist in arta machiajului.

Scoala ofera elevilor  programe unice care dezvolta stilisti, creatori de imagini si artisti de machiaj. Specialitatea artistilor de make-up, iti va oferi ocazia de a-ti profesa abilitatile in diferite domenii de activitate, precum machiaj pentru televiziune, machiaj pentru cinematografie, fotografie si video. La cursurile pentru avansati, elevii au posibilitatea de a-si consolida abilitatile de artisti de make-up pe modele, creand noi imagini inca de la prima lectie. Cursurile de make-up se concentreaza pe practica, pentru a face ca orele sa fie mai interesante. Stapanind profesia, vei intelege ca secretul frumusetii si a farmecului este in mainile tale.

In timpul cursurilor, sunt prezentate cursantilor toate materialele necesare, uneltele si cosmeticele. Dupa terminarea scolii, vei primi un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, certificat, de altfel, recunoscut in Uniunea Europeana. In timpul cursurilor, iti vor fi prezentate  elementele de baza ale cosmetologiei si machiajului. La sfarsitul unui curs makeup , un artist de make-up certificat poate crea o imagine ideala pentru client, care sa se potriveasca stilului si temperamentului acestuia, iar acest lucru se va datora  utilizarii corecte a machiajului si cosmeticelor. Poti lucra in diferite saloane de infrumusetare ca un adevarat artist- make-up stilist.

De altfel, poti invata cum sa alegi machiajul potrivit, in functie de tipul de aspect, de caracteristicile pielii si de scopul crearii imaginii. Dupa terminarea scolii, vei sti cum sa diferentiezi si sa aplici machiajul adecvat pentru studenti, pentru a merge la sala de gimnastica, pentru petrecere etc., iar fiecare aspect nou, il vei putea potrivi perfect. Sigur ca ai auzit despre tipurile de demachiaj in culorile primaverii, toamnei, verii si iernii. Acum poti identifica in mod credibil propriul tau stil si poti ajuta clientii sa-si modeleze aspectul in functie de caracteristicile naturii.

La scoala de make up Paulina Buldumea Bucuresti, vei utiliza diferite tipuri de produse cosmetice pentru a crea imaginea dorita. In arsenalul de materiale vei gasi farduri de obraz, o imensa paleta de fard de ochi, rimel, pudra si ruj, dar, de asemenea, baza pentru machiaj, fond de ten si tot ceea ce imbogateste paleta de make-up artist a unui profesionist. Vei invata cum sa ingrijesti in mod corespunzator pielea si cum sa efectuezi proceduri cosmetice pentru a acoperi imperfectiunile tenului.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.