Unde putem plasa o comanda flori online?

V-am promis că vom vorbi mai mult despre posibilitatea de a da o comanda flori online, iar azi este cel mai bun moment. De ce azi? Simplu, pentru că astăzi îi sărbătorim pe Sfinții Constantin și Elena, așa că dacă aveți sărbătorite în familie este cea mai bună ocazie de a le oferi un spectaculos buchet de flori. Nu este nici o problemă dacă ați uitat de ziua cuiva drag, încă nu este prea târziu. Puteți plasa chiar acum comanda de flori online, iar în cursul zilei acesteia ea v-a ajunge la persoana dorită, dacă este din București.

Mai exact acum aveți ocazia de a apela la serviciile de livrare flori bucuresti ale uneia dintre cele mai bune florării de pe piață. Numele ei este Maison D’or și vă poate ajuta oricând aveți nevoie să plasați o comanda flori online care să ajungă în cel mai scurt timp la persoana iubită. În plus de la ei aveți ocazia de a cumpăra cele mai frumoase buchete de flori și puteți fi siguri că florile pe care le veți primi sunt proaspete și vor rezista mai multe zile în casa persoanei care le v-a primi.

Un alt beneficiu pe care ni-l oferă această florărie este posibilitatea realizării unui buchet după cerințele noastre. Ce înseamnă asta? Iubita ta adoră anumite flori și ai vrea să afli dacă se poate crea un buchet cu ele? Atunci contactează-i pe cei de la florărie și ei îți vor oferi o soluție. Împreună veți putea realiza cel mai frumos buchet, iar la final puteți vedea chiar și o poză cu el.

Acum este mai ușor ca oricând să plasați o comanda flori online, doar câteva click-uri sunt suficiente pentru ca spre persoana iubită să plece un frumos buchet de flori. Nu trebuie să fiți experți în aranjamente florale, din contră trebuie doar să alegeți produsele care vă plac cel mai mult de pe site. Desigur dacă vreți ca surpriza să fie una și mai frumoasă puteți adăuga mici cadouri la comanda voastră. De exemplu puteți trimite o sticlă de șampanie alături de buchet sau din contră să optați pentru un frumos ursuleț. O parte din aceste cadouri vor apărea direct pe pagina buchetului, însă dacă vreți să le vedeți pe toate cel mai bine este să intrați pe categoria Cadouri.

În încheiere îți mai dau o veste bună, cei de la Maison D’or îți oferă șansa de a beneficia de livrare flori online gratuită. Asta înseamnă că acum este cel mai bun moment să trimiți cuiva drag, din București un cadou frumos. Voi ce părere aveți despre toate acestea?

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.