Cadouri inspirate pentru 1 iunie: haine cochete pentru copii

Nu stiu altii cum sunt, dar eu mereu sunt in pana de idei pentru cadourile copiilor la care mergem la aniversari! M-am invatat minte sa nu mai intreb mamele ce isi doreste odrasla, asta dupa ce am comis-o candva: am intrebat o mama si mi-a spus de o masina care costa, fara pic de exagerare, cat toata tinuta mea din ziua respectiva. Si eram si in hainele bune, ca doar veneam de la serbarea copilului. Si de atunci, ce sa vezi!? Aleg dupa principiul: sa ii iau ce mi-ar placea sa primeasca al meu copil. Stiti ce imi place sa primeasca? Haine cochete pentru copii. Jucarii are mii, carti ii iau destul de des, dar hainele nu se strica niciodata (vorba vine!)

Haine cochete pentru copii – moda nu este un lucru de joaca pentru ei!

Daca merg la o aniversare pentru fetite, iau haine Disney pentru fetite. Daca merg la o aniversare pentru baieti, iau haine Disney pentru baieti. Si regula se aplica si in cazul bebelusilor. Ati nimerit! Cel putin, partial. La bebelusi merg mai des in vizite, nu la aniversari. Ei bine, si lor le iau haine Disney pentru bebelusi.

Cand am mers ultima data la o aniversare, la Sofia, prietena fetitei mele, i-am cumparat un tricou cu Winnie the Pooh. A primit Sofia multe cadouri, dar atat de drag i-a fost tricoul cu Winnie incat a renuntat de indata la rochita inflorata pe care o purta.

Haine cochete pentru copii – cele mai frumoasa cadouri de 1 iunie

haine cochete copii

Ca sa nu ziceti ca vorbesc despre haine de poveste din…povesti, va spun si care sunt argumentele pentru care aleg haine Disney. Da, de fetite. Sau pentru baieti. Sau bebelusi. Dupa caz. De fapt, dupa gen.

  1. Sunt de calitate. Ma refer la material, dar si la imprimeu. E foarte important pentru mine sa reziste la muuuuuulte spalari.
  2. Hainele Disney sunt originale.
  3. Hainele cochete sunt la preturi…modeste.
  4. Le comanzi rapid pe copilascochet.ro si iti sunt livrate de indata acasa, oriunde te-ai afla.

Copiii, oricat de mofturosi ar fi, le apreciaza. Mai ales daca nimeresti personajul Disney preferat.

Haine cochete pentru copii mereu in tendintele modei!

Nu v-am convins cu toate argumentele de mai sus? Va spun unul care sper sa va convinga de indata. Gustul pentru lucrurile simple se formeaza-n copilarie. Ca parinti, suntem datori sa le formam gusturile. Suntem datori sa le aratam ca hainele cochete nu sunt un moft, ci sunt un fel de a fi. Un fel de a fi ingrijiti. Increzatori.

Daca nici argumentul acesta nu v-a convins, il reiau detaliat pe unul mai sus enumerat. Pretul pe care il platiti este cat se poate de accesibil. Da, exista ghiozdan cu strumfi la 20 de lei! Exista si sosete cu Spiderman la 6 lei! Da, da, stiu, va ganditi la materiale. Va spun eu: de calitate, haine din bumbac fin pentru piele de copil.

Haine cochete pentru copii simpatici si mame implinite

Nu vedeti legatura? Se spune ca banii n-aduc fericirea. Nici obiectele. Dar zambesti altfel cand porti ce-ti place si ce-ti vine. Zambesti altfel in haine Disney pentru fete sa in haine Disney pentru baieti. Ati ghicit, si-n haine Disney pentru bebelusi! Zambesti altfel in hainele cochete: zambesti mai ghidus si mai multumit. Si, nu-i asa ca un zambet de copil inseamna o multumire de misiune indeplinita, adica o mama fericita?

Asadar, daca sunteti in pana de idei pentru cadouri de 1 iunie, accesati www.copilascochet.ro si alegeti. Nu, nu a zis nimeni ca o sa fie usor! O sa aveti de unde alege, iar filtrul trebuie sa va fie pasiunile copilului pe care vreti sa-l cadorisiti. Ii place Winnie? Atunci niciodata nu avem prea multe haine cochete pentru copii cu personajul Winnine in dulapior!

1 iunie cu cadouri inspirate sa aveti!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.