Extru-Can pentru o pisică fericită – Review Post

V-am promis de acum câteva zile că vă povestesc despre experiența lui Cici, pisicuța mea, cu mâncarea de la Extru-Can, dar pentru că am fost prinsă în toată nebunia cu GDPR de abia azi am reușit să termin articolul. Trebuie să vă mărturisesc că la început am fost puțin reticentă, deoarece Cici a fost încă de mică crescută cu mâncare gătită. Tocmai de aceea nu știam cum v-a reacționa la mancare pisici. Cu toate acestea am zis că nu strică să încerc, mai ales că pe la noi vin în fiecare zi alte pisici, deci avea în final cine să mănânce mâncarea, dacă micuța noastră răsfățată nu o accepta.

Cum a reactionat Cici atunci cand a testat pentru prima oara hrana pentru pisici Can Cat cu Pui de la Extru Can? Ei bine puteti vedea in acest video. #notiteleionelei #cat #catfood #extrucan #cici #mycat

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Înainte de a desface mâncarea pentru pisici Tirol Can-Cat cu Pui am vrut să îi fac poze lui Cici cu ea, dar nu am avut succes. Era foarte curioasă să vadă ce miroase așa de bine și se plimba într-una. În final am făcut un video pe care probabil ați avut ocazia să îl vedeți pe paginile mele de Instagram și Facebook. Tot în aceeași zi i-am oferit și prima porție de bobițe, nefiind obișnuită cu mâncarea a trebuit să o chem mai întâi. Cu toate acestea m-a uimit cu faptul că le-a testat aproape imediat, în general e reticentă la mâncarea nouă și trebuie să o miroase de câteva ori înainte de a o încerca. Puteți vedea mai sus cu câtă poftă a mâncat prima porție de bobițe.

Trebuie să vă mărturisesc că după ce am văzut cu câtă poftă a mâncat am crezut că nu v-a mai accepta mâncarea gătită, dar m-am înșelat. Cici a preferat să combine bobițele cu mâncarea gătită și astfel să aibă mâncare cât mai diversificată. După ce i-am dat bobițe am reușit să fac și câteva poze cu ea, pe una puteți să o vedeți mai sus, iar pe cea de a doua o voi pune la finalul acestui articol, alături de restul pozelor. Deja de a doua zi nu mai trebuia să o chem la mâncare, cum auzea că iau bobițe din sac se așeza frumos pe masă și aștepta să vin cu ele, ba chiar mieuna de câteva ori ca să îmi atragă atenția. Se vede că iubește să mănânce mancare pisici fara coloranti si conservanti de la Extru-Can.
Puteți vedea și auzi în video-ul de mai jos cum se comporta.

Cat de mult iubeste Cici mancarea de la Extru~Can? Foarte mult, este suficient sa intru cu farfurioara in camera pentru a incepe sa imi atraga atentia. Nici nu trebuie sa o chem la masa 😊. Ramaneti aproape pentru ca maine voi posta un articol cu si despre aceasta mancare pentru pisici cu pui. #notiteleionelei #extrucan #pisica #pisici #mancarepisici

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Tot datorită celor de la Extru-Can am reușit să fac și eu câteva poze drăguțe cu Cici. Mai simplu spus i-am pus câteva bobițe lângă sac și în timp ce ea se delecta cu delicatesele am reușit să îi fac pozele pe care le veți putea vedea mai jos. Chiar nu îmi pare rău că am acceptat să testeze această mâncare, ci din contră sunt curioasă dacă și variantele cu Ficat și Pește îi vor plăcea la fel de mult. De ce aș vrea mai multe variante? Pentru că micuța mea este foarte pretențioasă și în afară de aceste bobițe nu acceptă să aibă același tip de mâncare zi de zi.

Ce ne oferă cei de la Extru-Can?

Extru-Can este prima firmă care a produs la noi în țară hrana animale, astfel de mai bine de 19 ani ei ne oferă cea mai bună mâncare pentru sufletele care ne stau alături zi de zi. În plus trebuie să vă mărturisesc că nu au prețurile foarte mari, din contră dacă comandăm la saci de 10 kg vom ieși cu un preț și mai bun. În funcție de produsele pe care vrem să le cumpărăm avem ocazia de a cumpăra saci de: 1 kg, 2 kg, 4 kg, 10 kg. Mai pe scurt în funcție de preferințele noastre vom putea alege cantitatea cea mai potrivită. Să nu uităm că vorbim despre mâncare animale fără coloranți și conservanți, deci despre produse ce nu vor face rău animăluțelor noastre.

Voi ce fel de mâncare cumpărați pentru animalele voastre? Ce părere aveți despre produsele de la Extru-Can?

Mai jos vă las pozele mult promise:

17 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.