Maison d’Or va ofera livrare flori in Bucuresti

Salutare! Bine ați revenit pe blogul meu! Oficial vara și-a intrat în drepturi și tocmai de aceea casele noastre trebuie să fie colorate de cele mai frumoase buchete de flori. Nu știu cum sunteți voi, dar eu iubesc florile, îmi place să am mereu un buchet proaspăt de flori în casă. Pur și simplu așa schimb de fiecare dată atmosfera și în plus am un mic colțișor al meu. Pentru că achiziționarea unui buchet de flori trebuie să implice și prospețimea acestora prefer să optez pentru serviciile unei florării ce oferă livrare flori in Bucuresti, dar și în țară.

Florăria care ne oferă livrare flori bucuresti poartă numele de Maison d’Or și v-am mai povestit de câteva ori despre ei. Prima oară când am luat legătura cu ei nu a fost pentru un buchet de flori, ci pentru flori la ghișeu. Trebuie să vă mărturisesc că și acum sunt la fel de frumoase în ghivece, dar haideți să revenim la buchete. Cel mai frumos lucru la această florărie este că ne oferă servicii de livrare flori la domiciliu, mai exact pentru a primi un buchet de flori noi nici nu trebuie să părăsim casa. Comanda se face direct online de pe telefon, laptop sau calculator, iar apoi buchetul ajunge prin curier direct la noi. În plus atunci când vorbim de livrari flori la domiciliu în București discutăm și despre transport gratuit lucru care este foarte drăguț.

De asemenea această florărie online vine cu o idee și mai drăguță: oferirea de trandafiri criogenați. Este aproape imposibil sa refuzi astfel de flori. Rezistă o perioadă foarte mare de timp și în plus arată minunat. Mai sus puteți vedea unul din multele modele care pot fi cumpărate de pe Maison d’Or și mai apoi oferite celor dragi. Mie combinația de culori îmi place foarte mult și sigur nu aș putea refuza o astfel de livrare flori. În plus la întregul pachet aș adăuga și un tort sau chiar un frumos ursuleț.

V-a plăcut modelul de mai sus? Ei bine trebuie să vă mărturisesc că această florărie online se ocupă și cu realizarea celor mai frumoase aranjamente florale. O echipă întreagă de specialiști se asigură că vei avea șansa de a câștiga produse de calitate la prețuri foarte bune și de aceea vei putea beneficia de livrare flori in Bucuresti. Acum este cel mai bun moment pentru a face cuiva drag o surpriză sau pentru a îți decora camera cu cele mai frumoase flori. Tu ce alegi?

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.