Experienta in cadrul unui salon de bronzat

Fiecare isi doreste o piele frumoasa si uniform bronzata, mai ales in sezonul estival, cand in jur este plin de persoane cu un asa zis “bronz perfect”. Bronzul se dobandeste printr-un proces de expunere la soare sau prin alternativa mai rapida a acestei metode, frecventarea unui salon de bronzat.

 

Experienta in cadrul unui salon de bronzat poate fi una extrem de placuta, in cazul in care tinem cont de cativa pasi importanti:

 

  1. Inainte de sedinta de bronzat trebuie sa ne va demachiati, avand in vedere ca razele UV deschid porii, permitand luminii sa penetreze pielea, iar produsele folosite pentru machiaj pot provoca reactii alergice.
  2. Nu folositi lotiuni de protectie solara sau uleiuri de corp in timpul bronzarii deoarece utilizarea acestora anuleaza rezultatul sedintei de bronzare.
  3. Razele UV sunt absorbite de catre piele daca aceasta este bine hidratata si exfoliata.
  4. Timpul de expunere depinde de tipul de ten pe care il aveti. Respectati in totdeauna programul de expunere corespunzator tipului dumneavoastra de ten si nu depasiti timpul de expunere maxim al aparatului.
  5. Dupa solar nu faceti dus timp de doua ore.
  6. Dupa dus hidratati pielea pentru ca in urma bronzarii se usuca. Indicat este sa folositi lotiune speciala pentru bronzare care hidrateaza si mentin bronzul mai mult timp.

 

Tinand cont de acesti pasi veti putea obtine bronzul mult dorit fara a avea neplacerea arsurilor, petelor si unui bronz neuniform.

 

In functie de intensitatea bronzului pe care il doriti este indicat ca primele sedinte sa le faceti la un interval de 1-2 zile. Avand in vedere regenerarea naturala a pielii, celulele stratului superior se exfoliaza ceea ce inseamna ca bronzul dureaza aproximativ trei saptamani de la expunere, dar cu ajutorul produselor speciale de dupa bronzare, acesta poate fi prelungit pana la cinci saptamani. Pentru intretinerea bronzului este recomandata o sedinta pe saptamana.

 

Cu ajutorul solarelor de ultima generatie oferite de TanTastic Studio puteti avea un bronz uniform si totodata o piele sanatoasa.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.