Protejeaza-ti picioarele cu bocanci de protectie de calitate

In primul rand, vorbim de bocanci de protectie atunci cand vorbim de un loc de munca in care trebuie sa iti protejezi picioarele de diverse pericole, insa bocanci de protectie poti sa folosesti si in alte circumstante. Poate, de exemplu, ai nevoie de o pereche pentru atelierul tau de acasa, sau poate ai alte motive pentru care sa porti astfel de bocanci.

 

In munca boncancii de protectie sunt obligatorii, insa numai in anumite activitati. Sa vedem de ce te te protejeaza bocancii:

Caderea unor obiecte

Bocancii cu mombeu metalic si calcai de protectie sunt meniti sa protejeze piciorul de presiuni foarte mari, astfel ca, de exemplu, iti poate cadea un obiect care cantareste mai mult de 20 de kilograme pe picioare, iar picioarele tale sa nu sufere nici o leziune. Nu chiar toti boncancii rezista la o asemenea presiune, insa daca ai nevoie de protectie maxima pentru picioare, ai grija sa ii alegi pe cei mai buni.

Taieturi

Pericolul de taiere exista in preajma unor masinarii care au parti in miscare ascutite. Un exemplu foarte bun este cel al muncitorilor din domeniul forestier, care folosesc drujbe pentru a taia copacii. O rana cauzata de o drujba, de exemplu, poate avea rezultate catastrofale si urmari pe viata, asa ca e nevoie de bocanci de protectie de calitate pentru a evita orice pericol.

Pericole electrice

Bocancii de protectie pot proteja muncitorii de orice pericol de natura electrica. Chiar si electricitatea statica poate fi un pericol atunci cand e vorba de curent de o intensitate mai mare. Pentru protectie impotriva electricitatii, trebuie sa se poarte bocanci din materiale elecroizolante cum este cauciucul.

Alte pericole

Printre alte pericole se numara chiar si vremea nefavorabila sau temperaturile extreme. Unii oameni lucreaza in medii refrigerate, sau iarna in conditii de ger, afara. Alte pericole mai poti fi si arsurile. Atat de la sudura, cat si de la foc sau stropiri cu substante chimice, metale topite si asa mai departe. Chiar si oboseala, alunecarile sau cazaturile sunt pericole pentru picioare, iar bocancii de protectie se folosesc cu succes si in aceste cazuri. Gasesti bocanci de protectie de calitate in magazinul online Top Protectie.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.