Usi armonice pentru o casa de vis

Ti-ai dorit vreodata ca terasa casei tale sa fie ca o prelungire a interiorului casei? Cu siguranta ca da, mai ales daca ai avea posibilitatea sa faci cumva si sa beneficiezi de aceasta extindere. Daca instalezi usi armonice, vei putea sa iti indeplinesti visul si ai sa vezi in detaliu si care sunt motivele.

 

Cu siguranta ai vazut astfel de usi la restaurante sau terase, pentru ca acestea au uneori suprafete mai mari care trebuie cumva impartite insa fara a pierde prea mult din coeficientul termic al incaperilor.

Aceste minunatii numite usi armonice iti permit sa ai o deschidere foarte simpla dintr-o camera a casei catre terasa sau chiar gradina, cu cel mai mic efort. Usile armonice se mai numesc si usi tip acordeon, datorita felului in care sunt ele alcatuite.

 

Usile armonice se ruleaza lin si nu ocupa mult spatiu atunci cand sunt manevrate (inchise sau deschise).  Ele pot avea un numar mare de foi mobile fara a ocupa mult spatiu. In schimb, pot crea o suprafata a deschiderii foarte mare, astfel incat sa fie ca o trecere naturala intre interior si terasa sau gradina, sa fie ca o continuare a camerei. Cu alte cuvinte, poti utiliza aproape toata suprafata deschiderii, de cele mai multe ori chiar toata suprafata.

 

Inchipuie-ti ca ai avea o fereastra la camera pe tot peretele. Ai avea mult mai multa lumina in casa decat cu o fereastra de dimensiuni standard. La fel stau lucrurile atunci cand vine vorba de instalarea unor usi armonice. Vei beneficia de toata lumina de care poti dispune in incapere.

 

Daca vrei sa ai cea mai multa lumina in casa ta si in acelasi timp sa te bucuri de cea mai mare deschidere catre terasa sau gradina, alege usi armonice. Singurul inconvenient ar fi ca nu sunt recomandate ca solutie permanenta in cazul in care se doreste un coeficient termic ridicat in locuinta.

 

Usile armonice de care vorbim aici sunt usi armonice pentru locuinte, dar exista astfel de usi si pentru uz comercial sau industrial. Daca ai nevoie de usi armonice de calitate, le gasesti la MTP Lines. Intra acum pe site si vezi despre ce este vorba!

One Comment

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.