Alege cartile de vizita pentru marketing mobil

Acest dreptunghi de carton serveste drept mijloc de comunicare scris si grafic si in acelasi timp te reprezinta in fata clientilor, colaboratorilor si partenerilor de afaceri prezenti si viitori. De peste 10 ani, cartile de vizita sunt produsele noastre de rezistenta. Astfel, peste 16.000 de persoane din diferite domenii de activitate folosesc carti de vizita personalizate de Agrafa Print.

 

Iti putem oferi o multitudine de modele de carti de vizita, precum si nenumarate posibilitati de imprimare si finisare a acestora, de o calitate ireprosabila si la preturi competitive. La Agrafa Print poti alege intre cartile de vizita pe carton standard, colorat sau texturat, carti de vizita din plastic transparent sau diferite tipuri de plastic colorat, carti de vizita cu lacuire totala sau selectiva, carti de vizita in relief, carti de vizita cu aplicatii folio, cu plastifiere lucioasa sau mata, embosare, stantare in diferite forme, pliuri și multe altele.

 

Iata cateva sfaturi pentru a avea o carte de vizita care sa transmita mesajul dorit:

 

  1. Continut – cartea de vizita trebuie sa contina numele, logo-ul companiei, sloganul acesteia, prenumele si numele persoanei, functia si datele de contact (adresa postala, telefon, fax, e-mail, website) pentru o informare corecta si precisa.

 

  1. Grafica – acorda o atentie culorilor pe care le folosesti, deoarece acestea nu trebuie sa fie foarte stridente si intr-un numar mare. Cel mai simplu este sa alegi culorile care sunt deja in logo-ul companiei.

 

  1. Vizibilitatea textului – evita fonturile ridicol de mici. Cartea de vizita este suficient de mare pentru a folosi fonturi la dimensiuni rezonabile.

 

  1. Textura – foloseste un carton de caliatete superioara, cu o textura buna, cu colturi drepte sau rotunjite, cu plastificare lucioasa sau mata.

 

Recomandat este sa folositi ambele fete ale unei carti de vizita. In timp ce pe fata prezinti datele de contact ale companiei, logo-ul si sloganul, pe verso poti adauga informatii suplimentare, precum o hatra, un produs, un cupon de concurs sau o oferta speciala.

 

Cartile de vizita sunt instrumente de marketing direct. Nicio alta forma de introducere pe piata nu este mai eficienta decat comunicarea “fata-n-fata” combinata cu o strangeri de mana. Cartile de vizita pot merge unde mergi tu, ceea ce le face un instrument esential de marketing mobil. Asta poate facilita procesul de stabilire si mentinere a relatiilor cu clientii.

 

Cartile de vizita sunt un mod simplu de a-ti intari brandul, si de a-ti face afacerea usor de recunoscut!

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.