Importanta consumabilelor medicale

In institutiile medicale de orice tip consumabilele medicale, precum: manusi, seringi, pense, comprese sterile, dezinfectant, etc. sunt foarte importante. Prezenta lor este obligatorie in orice institutie medicala deoarece acestea protejeaza atat pacientul, cat si medicul care ii ofera acestuia consulatii.

Fara aceste produse medicale sau fara consumabile stomatologice, spre exemplu, cadrele medicale nu isi vor putea desfasura activitatea. Mai mult decat atat riscati ca institutia pe care o conduceti sa fie amendata.

Imaginati-va doar ca mergeti la un control stomatologic de rutina, iar medicul nu poata manusi. Sau mergeti sa donati sange iar acul nu este unul steril. Aceste situatii ni se par acum imposibile, dar asta s-ar intampla daca aceste consumabile nu ar fi prezente in institutiile medicale. Ele sunt foarte importante atat pentru pacienti, cat si pentru cadrele medicale. De aceea ele trebuie folosite o singura data, pe un singur pacient si mai apoi aruncate si distruse.

Deoarece aceaste se folosesc zilnic si intr-un numar foarte mare, stocurile de consumabile trebuie sa fie mari, iar persoana care se ocupa de comandarea lor trebuie sa se asigure ca aceste nu vor lipsi niciodata. Si tot din acest motiv, trebuie sa va asigurati ca obtineti un pret cat mai bun, fara a afecta calitatea acestora.

De unde puteti achizitioana consumabile medicale?

Distribuitorii de consumabile medicale sunt foarte multi, dar trebuie sa va asigurati ca produsele sunt calitalive, indiferent de cat de bun vi se pare costul lor. Nu de putine ori se intampla ca pretul sa nu reflecte calitatea, asa ca aveti mare grija atunci cand plasati o asemenea comanda.

Daca doriti calitate si preturi accesibile puteti consulta si ofertele celor de la Esteto.ro. Dar pentru mai multe detalii despre cat dureaza procesarea unei comenzi sau cate produse au disponibile cel mai bine ar fi sa luati legatura cu ei.

Cum comanzi de la Esteto?

Plasarea unei comenzi se realizeaza foarte usor in spatiul virtual. Trebuie sa intrati la ei pe site, sa verificati ofertele disponibile, dar si stocurile de produse ce sunt afisate in timp real. Dupa plasarea comenzii produsele vor fi expediate catre dumneavoastra in cele mai bune conditii si in termenul cel mai scurt si vor fi insotite de toate documentele necesare. Produsele care benediciaza de garantie, vor fi insotite de un certificar de garantie in care sunt specificate toate informatiile.

Transportul este gratuit pentru comenzile ce depasesc suma de 200 lei, iar pentru cele ce nu depasesc aceasta suma se percepe o taxa de transport de 15 lei, TVA-ul fiind inclus in aceasta suma. Transportul se realizeaza prin livrare rapida si dureaza aproximativ 2 – 3 zile. Dar pentru fiecare comanda in parte veti primi o estimare de pret si o estimare a perioadei de transport. Mai multe detalii despre conditiile de livrare le gasiti pe site-ul acestora.

Consumabilele medicale sunt foarte importante si fiecare industrie medicala trebuie sa le aiba. Pe langa protectia medicului si a pacientului, acestea au rolul de a impiedica raspandirea bolilor sau a virusilor, din acest motiv ele trebuie aruncate dupa fiecare folosinta.

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.