3 idei de cosuri corporate pe care sa le oferi colaboratorilor

Nevoia de apreciere este o caracteristica comuna a tuturor oamenilor, ea nu se modifica si nu dispare odata cu inaintarea in varsta, cu schimbarea mediului profesional, a anturajului sau a clasei sociale din care o persoana face parte. Un copil va simti nevoia sa fie apreciat de catre parintii sai pentru ca si-a facut ordine in camera la fel cum un CEO va simti nevoia sa fie apreciat de partenerii sai pentru ca strategiile sale au dus la cresterea cifrei de afaceri a companiei.

 

Daca dovezile de apreciere si recunostinta sunt usor de oferit in cadrul familiei si al cercului de prieteni, deoarece acestia sunt oameni cu care interactionezi la un nivel personal si carora le cunosti preferintele, atunci cand vine vorba de partenerii profesionali lucrurile pot deveni mai complicate. In mediul profesional trebuie sa abordezi oferirea de cadouri cu tact, asa incat sa oferi obiecte folositoare, dar in acelasi timp sa nu depasesti limita bunului simt. Solutia perfecta este sa apelezi la o firma cu experienta in acest domeniu. Din oferta unei astfel de firme poti alege o multime de cosuri corporate, cum ar fi:

Cosuri corporate gourmet

Aceste cosuri vor contine produse alimentare si bauturi care vor satisface si cele mai fine gusturi, si poti opta pentru produse de import bine-cunoscute ca trufe belgiene, vin italian si whiskey american, sau pentru produse romanesti cum sunt cozonacii traditionali, dulceturile de casa sau palinca din Maramures.

Cosuri corporate pentru femei

De regula, acest tip de cosuri se ofera primavara, atunci cand se sarbatoreste si Ziua Femeii. Cosurile pentru femei vor contine produse de ingrijire personala rafinate, dulciuri fine si, uneori, mici aranjamente florale sau decoratiuni realizate din lemn.

Cosuri corporate pentru copii

Este destul de clar ca aceste cosuri sunt menite sa ajunga la copiii partenerilor tai de afaceri, dar te asiguram ca si parintii se vor bucura la fel de mult de ele deoarece ii scutesti de o sesiune de shopping lunga si costisitoare.

 

Oricand ai avea nevoie sa faci un cadou unuia dintre colaboratorii tai, apeleaza cu incredere la Debonaire pentru cele mai reusite cosuri corporate pe care le poti gasi!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.