La ce foloseste un aparat de echilibrat roti?

In cazul in care detii un service auto sau lucrezi intr-un unul atunci cu siguranta stii ce este un aparat echilibrat roti si la ce se foloseste. Si probabil stii cum se foloseste si un aparat dejantat roti sau o masina dejantat roti. Dar daca nu stii stai linistit, daca nu ai probleme cu masina nici nu cred ca trebuie sa stii, dar daca esti interesat de acest domeniu nu ar strica sa stii ce este si la ce foloseste.

 

Aparatul de echilibrat roti este folosit pentru echilibrarea rotilor. Se intampla uneori ca rotile masinilor sa aiba o asimetrie in greutate. Indiferent de cat de mica este asimetriea, aceasta poate produce vibratii neplacute, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Vibratiile pot fi simtite in volan si chiar in tot vehicolul. Desi ati tinde sa credeti ca aceste vibratii nu au cum sa va afecteze prea mult, trebuie sa stiti ca aceste vibratii cresc in intensitate o data cu viteza devenind chiar periculoase.

 

Cum functioneaza acest aparat roti?

 

Procedeul este extrem de simplu. Roata trebuie pusa pe acest aparat, urmand sa fie invartita cu o viteza de la 100 pana la 300 de rotatii pe minut. Aparatul este capabil sa inregistreze vibratiile si sa determine cat si mai ales unde este necesara contragreutatea.

 

Contragreutatea poate fi zinc, cupru sau alte materiale care nu content plumb. Plumbul a fost interzis in Europa inca din anul 2005, si asta din cauza impactului negativ pe care acesta il are asupra mediului inconjurator.

 

Aparatul de echilibrat roti este foarte util si fiecare service auto are nevoie de unul. Dar unde gasiti unul la un pret foarte bun si de o calitate superioara?

 

Ei bine site-ul celor de la elevatorauto.ro veti gasi o gama variata de echipamente si scule necesare unui service auto. Mai mult decat atat preturile sunt mai mult decat acceptabile, mai mult decat atat daca intri la ei pe site vei gasi reduceri de pana ala 45% la foarte multe dintre produsele lor. Intra chiar acum pe site-ul lor si verifica toate ofertele pe care acestia le au in acest moment.

 

De asemenea acestia au in derulare o oferta ce le permite celor care au un rulaj de piese achizitionate de la ei ce depaseste suma de 20000 lei sa beneficieze de echipamente gratis in custodie. Ce presupune aceasta oferta, cui se adreseaza si care sunt conditiile pe care le implica? Raspunsul la aceste intrebari le veti gasi pe site-ul acestora.

 

 

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.