Sano România ajutorul familiei mele

Bine ați revenit pe blogul meu! Dacă mă urmăriți pe Facebook sau Instagram probabil știți deja că la începutul acestei luni am primit de la Sano Romania mai multe produse. Ei bine imediat după ce am desfăcut coletul acestea au fost împărțite către membrii familiei mele. Nu știu dacă ați mai folosit până acum produse de la această firmă, însă eu trebuie să vă mărturisesc că rămân uimită de eficiența lor. De ce spun uimită? Pentru că am testat și produse mai scumpe de pe piață și totuși nu am obținut aceleași rezultate precum cele oferite de produsele Sano. Haideți însă să vă povestesc mai multe despre fiecare produs primit, dar și despre cum mi-a fost el de ajutor.

Sano Antimucegai

Cel mai dificil lucru cu care ne-am luptat a fost mucegaiul. Mulți dintre voi știți deja că locuiesc la casă și iubesc enorm de mult florile. Ei bine iarna sunt obligată să bag ghivecele în casă și pentru că la mine în cameră este cel mai cald o parte din camera mea le devine locuință. Totul ar fi perfect, dacă pe timpul iernii mucegaiul nu și-ar face simțită prezența în locurile în care stau florile și dacă vara nu aș fi obligată să lupt cu el. În această vară am scăpat mult mai ușor de mucegai pentru că am avut la dispoziție Sano Antimucegai.

Este foarte ușor de folosit acest produs. Eu la început l-am încercat pe o parte a peretelui ce este în principal ascunsă de birou astfel încât dacă nu eram mulțumită de rezultatul final acesta să nu poată fi văzut de oaspeți. Cu toate acestea am fost foarte mulțumită de rezultat, în doar câteva minute Sano își făcuse treaba, iar tot ce am avut eu de făcut era să clătesc cu apă. Pentru mine mirosul a fost destul de puternic și de aceea am deschis toate geamurile cât timp am făcut curățenie.

Din câte am citit pe site-ul celor de la Sano acest produs este perfect și pentru a preveni apariția mucegaiului și tocmai de aceea îl voi păstra cu siguranță în casa mea. Chiar sunt aproape sigură că voi reuși cu ajutorul lui să scap definitiv de mucegai.

SANO Fresh Automatic

Ei bine după ce am scăpat de mucegai nu îmi doream decât ca micuța mea cameră să miroasă frumos. Așa că am folosit produsul SANO Fresh Automatic sau mai bine spus un odorizant de cameră care miroase foarte bine. Nu cred că mai trebuie să vă spun cum se folosește mai ales că sunt sigură că măcar o dată ați încercat unul. Haideți însă să vă spun ce mi-a plăcut la el.

În primul rând mi-a plăcut parfumul, încă de când am desfăcut coletul el a fost cel care m-a atras cel mai mult. Pur și simplu nu m-am putut abține să nu văd cum miroase și mi-am promis să îl folosesc de câte ori am ocazia. Eu în general îl folosesc seara după ce intru în cameră. De ce fac asta? Pentru că până atunci geamul stă deschis, pentru a intra aer nou, iar eu mai apoi pot adormi în superbul miros. De asemenea îmi place că mirosul rezistă chiar și câteva ore.

Sano K-2000

Când Cici a noastră a reușit să se umple de purici era mult prea târziu pentru a da cu otravă pe ea, mai ales că era și gestantă. Tocmai de aceea am încercat să găsesc o soluție pentru a opri răspândirea puricilor și în restul casei. Soluțiile Sano împotriva insectelor au venit în cel mai bun moment. Printre aceste soluții se numără și Sano K-2000, produs pe care am avut ocazia să îl și testez. Cum am procedat? Pentru că nu aveam voie să dau nici pe pisică, nici pe mâncarea ei am scos-o afară și apoi am dat cu spray-ul prin întreaga cameră. În principal m-am axat pe zona din jurul culcușului ei.

Trebuie să vă mărturisesc că produsul nu a pătat deloc și nici nu a schimbat aerul din cameră. În același timp eu nu am avut probleme cu puricii deși pisica a continuat să doarmă cu mine în cameră. Nu știu dacă o parte din puricii de pe ea au murit, dar măcar vă pot spune că nu sau extins în întreaga cameră. Acest spray este bun și împotriva gândacilor de bucătărie, căpușelor, dar și a altor insecte târâtoare.

Sano K-600+

Acest produs îl luasem pentru a îl folosi peste câteva săptămâni, dar în urma ploilor din ultimele săptămâni am fost nevoită să îl utilizez. Nu știu cum a fost la voi, dar noi ne-am trezit cu o adevărată invazie de muște, efectiv nu puteai să stai în casă din cauza lor. Până anul trecut foloseam celebrele benzi cu lipici pentru a scăpa de muște, dar din păcate anul trecut o rândunică care intrase la noi în casă s-a prins într-o astfel de bandă și de atunci am decis să nu le mai folosim.

Anul acesta am încercat Sano K-600 + și sunt foarte mulțumită de el. Efectiv tot ce am avut de făcut a fost să pulverizăm soluția în camere, în jurul geamurilor și în locurile în care își făceau culcuș muștele, să închidem ușile și să aerisim după câteva minute. Diferența a fost zdrobitoare, acum de abia dacă mai vezi 2-3 muște în cameră. În plus acest produs ne-a scăpat și de țânțari, deci pot să vă spun că se merită să îl aveți în casă. Să vă mai spun că are un miros foarte plăcut? Pur și simplu nu m-am putut abține să nu văd cum miroase.

Voi ce produse folosiți pentru curățenie și pentru a scăpa de insecte? Ați încercat până acum produsele de la Sano?

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.