Cum sa porti o bratara de argint lata

Bratarile de argint late sunt la moda de cateva sezoane, iar motivul este clar: sunt foarte versatile, extrem de chic si vin intr-o gama larga de metale, stiluri si designuri. Avand dimensiuni mari, aceste bratari pot fii centrul unei tinute sau, daca optezi pentru un model simplu, pot fi accesoriul care iti completeaza tinuta.

 

Deoarece tot mai multi designeri de bijuterii au inceput sa creeze bratari late, vei gasi modele excentrice unicate, dar si modele mai fine, din filigran sau cu pietre semipretioase. Indiferent care tip de bratara simti ca se potriveste cu stilul tau, poti sa fii sigura ca bratarile de argint late iti vor da un aer feminin, dar in acelasi timp puternic.

 

Bratarile de argint masive se potrivesc atat cu un outfit formal, cat si cu unul casual. Indiferent daca sunt simple sau extravagante, cu diverse modele desenate sau sculptate pe suprafata lor, aceste bratari sunt pentru multe femei un must have in cutia de bijuterii deoarece sunt atat de versatile. Le poti purta si tu indiferent de ocazie, cu conditia sa tii cont de o singura regula: restul bijuteriilor trebuie sa fie foarte mici, sau poti chiar sa renunti complet la ele.

 

Bratarile de tip ceas sunt, de cele mai multe ori, unisex si le vei gasi intr-o varietate de grosimi, latimi si designuri. Aceste bratari sunt foarte populare deoarece nu sunt doar frumoase, dar si practice. Unele femei opteaza pentru bratari-ceas din aur sau argint ornate cu pietre pretioase, pentru ocazii speciale, dar vei gasi cu usurinta si modele casual sau chiar cu o tenta sport. Cele din aur sunt elegante, iar cele din argint sunt mai usor de asortat.

 

Bratarile de argint late pot fi si delicate, daca optezi pentru un model realizat din filigran sau ornat cu pietre semipretioase. Cele din filigran sunt feminine, dar fara a parea demodate, si vin intr-o varietate de modele. Recomandam purtarea lor cu accesorii care au texturi contrastante, ca o pereche de cizme din piele intoarsa. Bratarile de argint subtiri si simple sunt cele mai versatile, asa ca le poti asorta inclusiv la tinute sport.

 

Daca pana acum aceste bratari ti se pareau dificil de inclus in tinutele tale, speram ca acest articol te-a ajutat si ca iti vei cumpara cat mai curand o bratara de argint lata!

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.