Servicii DDD – dezinsectie, deratizare si dezinfectie!

servicii DDD

 

Compania Ligriv din Bucuresti activeaza in acest domeniu inca din anul 1999, castigand de partea calitatii serviciilor sale, peste 25.000 de clienti multumiti care incheie periodic contracte cu echipa de profesionisti a societatii.

Serviciile DDD sunt oferite atat in Bucuresti, cat si in judetul Ilfov sau in alte orase din tara unde suntem solicitati. Intervenim prompt si eficient, oferind solutii optime si personalizate in functie de fiecare caz in parte.

Garantam pentru eficienta interventiilor noastre care va scapa definitiv de problemele create de insectele si rozatoarele nocive. In actiunile noastre, utilizam numai produse inovatoare, aprobate de Ministerul Sanatatii si tehnologii recente.

Ce trebuie sa stii deespre servicii DDD

servicii DDD

Aceste servicii DDD pe care societatea noastra le asigura la preturi accesibile, sunt esentiale in asigurarea unui mediu nu doar curat, ci si sanatos, in care bolile ce ameninta starea de bine a oamenilor si a animalelor, sa fie eliminate.

Asadar, neefectuarea periodica a unei deratizari, dezinsectii si dezinfectii corecte si in acord cu cele mai ridicate standarde, reprezinta un pericol real asupra acelora care nu opteaza pentru serviciile respective, dar nu numai.

Amanarea nu este o solutie, pentru ca daca exista rozatoare sau insecte daunatoare intr-un anumit spatiu, acestea nu vor disparea de la sine. Asadar, nu ezitati sa apelati la ajutorul unor profesionisti pentru servicii DDD in momentul constatarii problemei, ba chiar inainte ca ea sa existe, cu scop preventiv. Noi va putem ajuta si in acest sens, actiunile noastre avand si acest scop de preventie.

De asemenea, nu va recomandam sa faceti experimente cu diverse solutii din comert pentru inlaturarea daunatorilor intrucat acestea fie nu functioneaza, fie pot face mai mult rau decat bine. Echipa Ligriv va sta cu placere la dispozitie in orice moment, asa ca tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ajutor de specialitate este sa ne contactati cu incredere.

Servicii DDD efectuate de profesionisti!

Riscul de inmultire a daunatorilor creste pe masura ce amanati contactarea unor specialisti cu experienta, interventia devenind si ea mult mai greoaie si mai costisitoare. Lucru pe care nimeni nu si-l doreste. Mediul curat si sanatos poate fi asigurat prin intermediul acestor servicii DDD pe care le efectuam cu simt de raspundere si profesionalism.

In cateva cuvinte, sunt descrise mai jos serviciile DDD:

  • Deratizarea are rolul de a preveni, respectiv de a combate rozatoarele daunatoare care intra in diverse spatii, provocand daune materiale si reprezentand un pericol pentru sanatate. Este recomandat ca aceasta interventie sa aiba loc la o distanta de aproximativ 3 luni si sa sa fie asigurata de catre o firma specializata.
  • Dezinsectia, la fel ca si deratizarea, are rolul de a preveni si de a combate, doar ca de data aceasta operatiunea vizeaza insectele zburatoare si taratoare. Insectele, asemenea rozatoarelor, sunt purtatoare de boli transmisibile, reprezentand un real pericol pentru oameni si animale.
  • Dezinfectia este acel proces ce consta in adoptarea unor actiuni cu scopul de a decontamina anumite spatii de germeni microbieni si inframicrobieni patogeni, periculosi pentru sanatate.

Apeleaza la Ligriv pentru servicii DDD

Speram ca v-ati convins ca pentru a beneficia de servicii DDD eficiente si efectuate in acord cu normativele legislative si in cele mai bune conditii, cu rezultate sigure si de exceptie, este recomandat sa apelati la serviciile unei companii serioase si competente, asa cum este Ligriv DDD

Va asteptam cat mai curand solicitarile, pentru actiuni preventive si de combatere a rozatoarelor si insectelor daunatoare.

Este timpul sa actionati acum pentru a va asigura un mediu sanatos si curat!

–––––––––––––

WEBSITE: https://deratizarebucuresti.ro/

TELEFON: 0724 355 711 | 0744 843 852

 

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.