BRANZETURI CUM SE CUVIN #23 DELACO SI AVINCIS LA FIVE CONTINENTS

Bine ați revenit pe blogul meu! După ce m-am plâns de mai mule ori că nu îmi găsesc timp pentru a participa la evenimentele care au loc în Craiova, joia aceasta am participat la o nouă degustare. Evenimentul, cu numele Brânzeturi cum se … cuVin #23, a fost organizat de Asociatia Bloggerilor Olteni și DictionarCulinar.ro și a avut loc la Hotelul Five Continents Craiova.

Ca de fiecare dată am avut ocazia de a testa mai multe combinație de vinuri și brânză. Vinurile au fost oferite de Avincis, iar brânza a fost de la Delaco. Combinațiile serii au fost:

🍷Cramposie Selectionata 2017  – Brie – Ile de France

🍷Feteasca Regala 2016 – Havarti Delaco D’Exceptie

🍷Avincis Rose 2017 – Emmentaler Delaco

🍷Merlot + Cabernet Sauvignon 2015 – Grana Padano Delaco D’Exceptie

Care a fost preferata mea și de ce?

De data aceasta alegerea unei combinații preferate a fost un lucru foarte greu, pentru că din patru combinații trei mi-au plăcut foarte mult. Cu toate acestea la finalul serii deja Cramposie Selectionata și Brie  mi-a cucerit simțurile. Pur și simplu combinația este superbă. Dacă îmi urmăriți postările probabil știți că brânză Brie m-a cucerit și cu alte ocazii, deci de această dată am făcut cunoștință doar cu vinul. Vorbim despre un vin care ne oferă un buchet expresiv de măr și pară.

Gustul de citrice oferit de Cramposie se completează perfect cu gustul cremos al brânzei Brie. Micul secret pentru a descoperi întregul buchet este de a lua o bucățică mică de brânză și apoi o gură de vin, întreaga combinație se păstrează în gură măcar 10 secunde timp în care se mestecă brânză. Rezultatul este unul magnific, întreaga gură va fi cucerită de explozia de gusturi.

Câteva cuvinte despre locație…

Hotelul Five Continents este cea mai frumoasă locație pe care am avut ocazia să o vizitez până acum. Vorbim despre un loc în care istoria se îmbină cu modernul pentru a crea o atmosferă de poveste. În poza de mai sus puteți vedea cum arată o parte din Crama acestui hotel. Vă puteți da seama cât de magnific arată întregul hotel.

Mai apoi am avut ocazia de a vizita și partea de sus a hotelului și de a afla mai multe informații despre istoria acestui hotel. Dacă mă urmăriți pe Facebook și Instagram probabil ați văzut deja cât de minunat este interiorul hotelului, dacă nu vă las mai jos un link spre pozele făcute de mine. Vorbim despre un loc absolut superb numai bun pentru a celebra cele mai frumoase evenimente din viața noastră.

Cramposie Selectionata 2017 🎆 bucurie

Brie – Ile de France 🎆 fericire

Cramposie Selectionata 2017  – Brie – Ile de France 🎆 senzație

Puteți vedea mai multe poze de la acest eveniment aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.