Cel mai frumos cardigan primit de la Fashionmia – Review

Bine v-am regăsit, dragii mei. Astăzi vreau să vorbim despre o firmă foarte frumoasă din afara țării. Numele ei este Fashionmia și acum câteva luni am plasat prima comandă pe site-ul lor. Am primit patru produse absolut superbe și astăzi vreau să vi-l prezint pe primul. Desigur dacă mă urmăriți pe Facebook sau Instagram probabil deja ați văzut câteva poze cu el. Haideți însă să vi-l prezint.

Hooded Patch Pocket Woolen Color Block Coat

Știu că am întârziat ceva cu articolul, dar vă rog să mă înțelegeți, pentru că vacanța în Cluj mi-a ocupat foarte mult timp. Totuși trebuie să vă recunosc că această decizie a avut și beneficiile ei. Mai exact am avut ocazia de a face poze mult mai frumoase și să mă bucur de peisaje superbe. Trebuie să vă obișnuiți cu Clujul pentru că în următoarea perioadă voi posta și mai multe poze de aici, iar cu puțin noroc din octombrie toate pozele vor fi făcute aici.

Acum că am vorbit destul despre mine, trebuie să vă povestesc și despre cardigan. Inițial nu am vrut să îl iau tocmai pentru că este o culoare foarte aprinsă. Totuși mă bucur că l-am adăugat în coș, deoarece m-am și îndrăgostit de el. Este o nuanță foarte plăcută de roz, care se potrivește destul de ușor la ținutele mele de zi cu zi.

Coletul a ajuns luna aceasta în țară și sinceră să fiu nu am crezut că voi avea ocazia să îl port, cu toate acestea vremea ploaioasă mi-a dat oarecum planurile peste cap. Nu trebuie să vă gândiți că acest cardigan este foarte gros, din contră este undeva la mijloc, nici prea gros, nici foarte subțire. V-am spus că acest cardigan are buzunare foarte mari? Efectiv am rămas uimită când am văzut cât de utile sunt mai ales dacă vrea să nu îmi iau geanta cu mine.

În plus trebuie să vă menționez că se usucă foarte bine și protejează împotriva ploii. Așa cum vă dați seama probabil din poze are și glugă, asta în cazul în care vă prinde ploaia fără umbrelă. Eu zilele acestea am avut norocul de a avea și umbrela la mine, care s-a potrivit de minune cu întreaga mea ținută sau cel puțin așa sper. Cu toate acestea nu pot să nu recunosc că m-am bucurat și de glugă.

Ce părere aveți despre acest cardigan? Voi ați mai comandat produsele de la FashionMia?

P.S.: Pentru mai multe produse click pe cheap coats.

P.S. 2: Mai multe poze cu cardiganul puteti vedea în albumul de mai jos:

In curand pe blog vom vorbi despre cardiganul de la FashionMia. Pana atunci va las cu poza de mai jos. 😍 #notiteleionelei #cluj #photosession #clujphotosession #fashionmia #neworder

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

#newpicture #cluj #clujphotosession #photosession #notiteleionelei #fashionmia

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

#notiteleionelei #cluj #clujphotosession #photosession #clujview

O postare distribuită de Popescu Ionela Mihaela (@popescuionelamihaela) pe

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.